Легендите е супергрупа, която обединява именити музиканти от три поколения

...
Легендите е супергрупа, която обединява именити музиканти от три поколения
Коментари Харесай

Супергрупата Легендите се завръща с национално турне

" Легендите " е супергрупа, която сплотява именити музиканти от три генерации в общ план, който преразказва по друг метод историята на българскатa рок музика от последните 40 години. В нея вземат участие имена с голям професионален опит, които оферират живо осъществяване, поднесено атрактивно и съвременно по международни стандарти, структурирано по нов за българския концертен живот метод. 
В настоящия състав на " Легендите " влизат Йордан Караджов от " Сигнал ", Димитър Кърнев от " D2 ", Константин Цеков от " ФСБ " и Станислав Сланев-Стенли. Гост музиканти са Александър Обретенов и Васил Вутев. Всички те се събират за поредност концерти в цяла България. Турнето на " Легендите " стартира във Велико Търново на 14 юни, продължава на 15-и в Пловдив, на 16-и в Стара Загора, на 18-и във Варна, на 20-и в Шумен, на 21 юни в Русе и на 16 юли в Бургас. Организатор е Event Masters, научи ДУМА от Валентина Ненова.
Музикалната рок епопея ще бъде разказана от самите реализатори на шлагерите, които ще пресъздадат безконечните си песни в истинските им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и образно показани посредством специфична мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето на обичаните й песни. Рок спектакълът ще предложи и изненади. Всеки от фронтмените ще изпее ария на друга група, чийто член не е.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР