Легендата от Формула 1 Ален Прост е напълно убеден, че

...
Легендата от Формула 1 Ален Прост е напълно убеден, че
Коментари Харесай

Прост: Ферари може да спечели с чиста скорост

Легендата от Формула 1 Ален Прост е изцяло уверен, че след години на очакване Ферари най-накрая разполага с капацитет да направи още веднъж международната купа свое владеене. Според четирикратния международен отличник „ скудерията” може да победи единствено с помощта на страхотния си автомобил, в случай че си изиграят картите вярно.

Към момента наподобява по този начин, като че ли Ферари фактически разполага с най-всестранно развитата кола от водачите, като реализира победи в откриващите две надпревари. „ Направих неточност предходната година, когато споделих, че всякога при промяна на регулациите, Ферари рядко съумява да се възползва”, разяснява Прост.

„ През зимата Мерцедес и Ред Бул изглеждаха малко по-добре, само че наподобява Ферари води и в квалификациите, и при работата с гумите. А значимото е, че Райконен е на равнището на Фетел, което е от огромна помощ.”

„ Смятам, че тази година Ферари може да завоюва. По мое мнение моторът им прогресира повече от шасито. Шестимата водачи на Ферари, Мерцедес и Ред Бул могат да бъдат конкурентни при всевъзможни условия. Сега за Люис Хамилтън е по-трудно, тъй като нормално той водеше борба единствено против един директен съперник. Сега той не е в положение да печели надпревари по същия метод, когато е изправен против четирима или петима съперници. За нас обаче ще бъде вълнуващо”, добави Прост.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР