Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов официално беше представен като оперативен

...
Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов официално беше представен като оперативен
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Къде да отида, след като ме принудиха да напусна Българска армия? В Левски или Лудогорец?

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов публично беше показан като действен шеф на ЦСКА 1948. Той разгласи както го е предиздвикало да одобри офертата на "червените " и запита къде да отида?

„ Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си като треньор. Преминавам в друга сфера – като началник. Надявам се клубът да реализира задачите си. Клуб, който е учреден от почитатели и митове на ЦСКА. Развива се, работи се професионално. В клуба има способни хора – митове на ЦСКА. Нямам други предложения от България и изборът ми е да мина като началник. Щастлив съм, че идва в клуб, в който има табели на ЦСКА. Със своя опит ще бъде потребен във всяка една сфера в клуба. Това е оригиналност за мен ", стартира Младенов.

"Всеки е в правото си да бъде неудовлетворен. Аз съм задоволително зрял човек, с цел да преценява какво би трябвало да направя. Какво по-естествено има от това да отида в клуб, в който работят мои съотборници. След като ме принудиха да напусна ЦСКА от „ Българска армия”. Къде да отида? В Левски или Лудогорец…? Така мислих, само че имах опция през тези три месеца да се срещам с хората от клуба, със спонсорите и добих визия за този клуб ", продължи той.

"До какъв брой е богат спонсорът не знам. Това е най-малката заплата, която в миналото съм получавал. Не е това водещото в моята кариера, въпреки че интригите приказват друго наляво и надясно. Наясно съм в какъв клуб влизам – с огромни упоритости и цели ".

"Знаете, че е казус да бъдем в един клуб с Любо Пенев. Силни характери сме, обикновено е да има искри. Има какво да ни сплоти. Има защо да работим сполучливо. Тепърва ще разбирате доста вести. Надявам се всичко да осъществя на 100% ", показа Младенов за връзките си с сегашния треньор на ЦСКА 1948.

"Защо да не бъда на стадиона в мача с ЦСКА? Какво ми пречи? Както получавам крайни СМС-и, по този начин и одобрителни. Това са естествени неща. Да назовем ли Гибона изменник, че беше в ЦСКА? Ще дам най-хубавото от себе си за просперитета на клуба. И на мен не ми е прелестно, че има две ЦСКА. Това зависи от нас, желая да видя обединен ЦСКА. Стига с това разделяне. Ако съберем всичко в едно, ЦСКА ще бъде несломим. Има разделяне сред почитателите, сред легендите. Защо в Левски няма разделяне? При нас продължава и то се насърчава ".

Самото название действен шеф подсказва. Спортно-техническата част е дадена на Любослав Пенев. Това е правото на всеки един треньор. Оттам нататък ще работим с Добрин Гьонов. Амбициите ни са да се развиваме. Тази година би трябвало да сме по-напред. Всички сме с характери на спечелили. Ние търсим максимума във всеки един мач. Разделението продължава. Надявам се това да прекъсне. Никой не желае разделяне. Аз бленувам за обединен ЦСКА. Нека който е по-добър от ЦСКА 1948 и ЦСКА да победи ", приключи Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР