Легендата на ЦСКА - Петър Жеков, сподели пред официалния сайт

...
Легендата на ЦСКА - Петър Жеков, сподели пред официалния сайт
Коментари Харесай

Петър Жеков: Такъв ЦСКА искам да виждам, няма кой да ни спре

Легендата на ЦСКА - Петър Жеков, показа пред формалния уебсайт на " алените " мнението си след успеха над Ботев (Пловдив) с 6:2 през вчерашния ден.

" Този път играта беше друга, доста нападателна още през цялото време, а това вещаеше триумф. Такъв ЦСКА желая да виждам - доста борбен, със себераздаване от всички. Ако по този начин продължаваме да играем, не виждам кой може да ни спре ", сподели Жеков.

" Не всеки ден се вкарват по 6 гола и то на мощен тим като Ботев Пд. Доволен съм и от играта на Фернандо Каранга и аз като някогашен нападател го следя детайлно - прави си работата отлично, мощен е, има положително разпространение, има усет към гола. Няма нищо инцидентно в това, че вкара три гола, а можеше и още повече. Много е потребен за тима ", добави Вълшебния стрелец, както го назовават по-възрастните почитатели на ЦСКА.

" Срещу Ботев Пловдив играхме на равнище, само че имаше и много картони в мача. Но няма по какъв начин, в такива дуели е по този начин, неизбежно е. Независимо от превъзходството на ЦСКА и резултатът, дуелът си беше здрав, много сили се хвърлиха. Отвън може да наподобява друго, само че аз знам какво им е на футболистите ".

" Сега ни следва нов конфликт с пловдивски тим - против Локомотив, само че аз чакам нова победа на ЦСКА. До предишния сезон " бяло-черните " нямаха победа на " Армията " в историята, само че я реализираха. Скоро не виждам и по какъв начин ще имат повече триумф тук, а откакто махнаха и голмайстора си Мартин Камбуров, съставът им много е отслабен. Взеха точка при гостуването си на Лудогорец (0:0), само че в Борисовата градина надали ще измъкнат нещо. Очаквам и положително съдийство, защото в първите ни два мача не беше на равнище, изключително при семейството на Лудогорец (0:1). Още ме е гняв за загубата, само че мисля, че след триумфа над Ботев всичко към този момент си е на мястото ", приключи пред CSKA.BG Петър Жеков.

 Стойчо Стоилов неудовлетворен от съдиите след разгромната победа на ЦСКА
Стойчо Стоилов неудовлетворен от съдиите след разгромната победа на ЦСКА

" Докога??? "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР