Легендата на ЦСКА - Паро Никодимов, бе доста разочарован от

...
Легендата на ЦСКА - Паро Никодимов, бе доста разочарован от
Коментари Харесай

Паро Никодимов разсипа от критики тарторите в ЦСКА!

Легендата на ЦСКА - Паро Никодимов, бе много отчаян от представянето на тима против Лудогорец и следващата загуба от разградчани.

" Не ми хареса играта на тима, имахме единствено едно състояние - на Кирил Десподов през първото полувреме, а в такива дуели това може да се окаже съдбовно. Трябва да имаш най-малко 7-8 удара във вратата, с цел да отбележиш против тим като Лудогорец, който от дълго време не съм го виждал толкоз слаб. За страдание се повтарят грешките в отбрана от предишния сезон. Вярно, Героги Китанов сбърка при гола на разградчани, само че къде беше Станислав Манолев? Беше си оголил зоната, тръгнал напред в офанзива... Лично аз, в случай че бях треньор, нямаше да го употребявам като десен бранител, защото ще прави повече работа в по-предни позиции. При офанзивата на Върджил Мисиджан Божидар Чорбаджийски се спря. Защо бе, момче? Трябва в такава обстановка да се продължи, с цел да подсигури вратаря. Тези неща се учат още в детските години ", съобщи Никодимо пред уеб страницата на клуба.

" Май някои футболисти ги е застигнала звездоманията. Кирил Десподов не играе на равнище и дано не демонстрира фланелки " Защо постоянно аз? ". Явно би трябвало и да носи екипа на ЦСКА с дълги ръкави, с цел да не си демонстрира толкоз татуировките, тъй като те не играят. Първо се играе с главата, а по-късно с краката. Да, той е надарен, само че би трябвало да намерения върху държанието и играта си, с цел да не го застигне ориста на Петър Величков от Славия и на Георги Соколов - Соколето от Левски, които бяха в пъти по-големи гении от Десподов. Хубаво е Киро да прочете кои са те, да види каква е била тяхната орис. Някои футболисти би трябвало да се замислят дали са за ЦСКА. Има такива, които не са за " Армията " и е извънредно време да схванат къде се намират. Защото, в случай че в предходните си тимове са ги гледали с две очи, то в ЦСКА ги наблюдават под лупа, с четири очи. Трябва май по-често играчите да минават през коридорите на " Армията " и в музея, с цел да гледат фотосите и купите, извоювани от клуба, да осъзнаят историята му. Защото историята не стартира с тях. Видя се, че тимът не е квалифициран добре и втори мач играе зле. Аз съм провеждал много подготовки и мога да преценява кой отбор е добре квалифициран и кой не е. Имаш искания, че си играл добре против Лудогорец, само че не е по този начин, защото нямаш повече от едно чисто състояние. Ясно е, че разградчани са над останалите в България. ЦСКА е единственият, който е доста покрай " орлите ", само че трябват още малко старания, повече усърдие. Наистина, малко по-критичен съм, дано футболистите да не се сърдят, а да вникнат в думите ми. Това е градивна рецензия и тя не би трябвало да ги разколебава, в противен случай. Два кръга са минали и стартира да се приказва за промяната на Стамен Белчев. Глупаво е. Трябва повече време, не може по този начин да се работи още от началото. Защото елементарно е да се упреква треньорът, който и да е той, само че дано не забравяме, че футболистите са тези, които играят. Със сигурност на този стадий не би трябвало да се приказва и да се мисли за 32-та купа. И тя ще пристигна, само че с времето си, а в този момент би трябвало да се работи интензивно, всички би трябвало да дадат максимума от себе си ", приключи Никодимов.

 Георги Велинов: Стамен Белчев остава треньор на ЦСКА
Стамен Белчев остава треньор на ЦСКА

В това увери легенда на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР