Легендата на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла, гостува в предаването

...
Легендата на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла, гостува в предаването
Коментари Харесай

Георги Илиев: В ЦСКА има колективна безотговорност, изненада ме изгонването на Илич

Легендата на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла, гостува в предаването на Българска национална телевизия 1 „ Арена спорт “, с цел да разяснява неуверената игра на тима, ранното отпадане от европейските клубни шампионат, треньорската рокада, напрежението с почитателите и като цяло разтърсванията в клуба.

Бившият футболист разяснява успеха на „ алените “ с 2:0 над Ботев Враца от шестия кръг на Първа лига и добави, че от началото на новия футболен сезон, ЦСКА показва игра, която не дава отговор на упованието на почитателите.

„ Победата над Ботев Враца е едно малко утешение, само че не мисля, че е критерия на ЦСКА. Това е началото на този тима, с тази селекция. До момента ЦСКА не демонстрира това, което чакат почитателите. Може би е належащо време. Най-лошото е, че треньорът не е взел участие в тази селекция “, стартира Майкъла.

Илиев призна, че е сюрпризиран от треньорската рокада при „ алените “ и съобщи, че в клуба има групова безнаказаност.

„ Изненада ме изгонването на Саша Илич и връщането на Нестор Ел Маестро. Това е несериозно! За мен Саша Илич не взе участие в нито един от прехвърлянията, които се направиха досега. Никой не носи отговорност. Това се споделя групова безнаказаност и почитателите страдат най-вече, тъй като те знаят какво значи ЦСКА. Мачовете със Сепси и Лудогорец бяха проваляне! Това не е ЦСКА! “, добави гостът.

Той засегна и тематиката с напрежението сред почитателите на ЦСКА и управлението на клуба.

„ Феновете демонстрират, че упованията им към управлението бяха доста по-сериозни и търпението им изтече. Навремето, преди 9 години, застанаха твърдо зад Гриша Ганчев, само че в този момент усетиха действителността за ръководството и мениджмънта на ЦСКА. Но вандалските изяви не са метода “, разяснява Илиев.

Според Илиев приоритет за ЦСКА би трябвало да е построяването на нов стадион, а не шампионската купа.

„ За мен персонално най-важно сега за ЦСКА е да се построи новия стадион. Винаги ще има съперници на концепцията ЦСКА и Левски да си построят игрища, тъй като това е държавната политика “, сподели още Георги Илиев.

Цялото посещение на Георги Илиев в „ Арена спорт “ вижте във видеото!




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР