Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира последния мач на тима

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира последния мач на тима
Коментари Харесай

Паро Никодимов: ЦСКА игра бездушно, Бусато ни спаси срещу Арда

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов разяснява последния мач на отбора - равенството 0:0 с Арда на " Българска войска ". Той отличи само вратаря Густаво Бусато, който е избавил тима от загуба.

" Не ми хареса мача. ЦСКА игра бездушно. Като хазаин би трябвало да пресираш и мачкаш съперника. Не се получиха нещата. Не бяха мобилизилани играчите. Трудно влязоха в срещата. Трябва да съжаляват за тези изпуснати три точки.

Лудогорец желае да им поднесат купата на тепсия, а те не я желаят. За страдание по този начин се получава. Публиката ги поддържа и поради тях би трябвало да се хвърлиш и да печелиш. Нашата аудитория остана вярна. Независимо, че няма триумфи. Феновете са зад тима. Не мога да откроя някой с изключение на Густаво Бусато, който избави тима.

Можеше Арда да завоюва. Не може да нямаш две или три чисти положения в такава среща. Липсваха такива и мога да кажа, че продукцията беше слаба. Надявам се идната среща да я вземат. Ако не се победи и във Велико Търново купата може да стане мираж.

Няма да е елементарно против Етър, тъй като и те са закъсали и им трябват точки. Ще бъде доста сложен мача, само че би трябвало да се направи всичко допустимо тези мачове да се взимат с лекога. Трябва да се работи в тази посока. Не мога от мача с Арда да похваля някого.

Може би единствено Бусато. Отпред пред него никой нищо не сподели. Дано дойдат по-добри дни, с цел да ги хвалим играчите ", съобщи Никодимов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР