Легендата на Петър Жеков говори пред Тема спорт за това

...
Легендата на Петър Жеков говори пред Тема спорт за това
Коментари Харесай

Петър Жеков: ЦСКА има нужда от трима нови

Легендата на Петър Жеков приказва пред " Тема спорт " за това по какъв начин " армейците " могат да станат първенци. Според голмайстора тимът има потребност от най-малко три нови попълнения.
" Изпращаме добра година. За идната остава да се завоюва шампионската купа. Отборът ще надгражда под управлението на Стойчо Младенов. Задължително ни трябват трима нови качествени футболисти - краен бранител, крило и нападател. Жорди Кайседо вкарва, само че единствено с глава. С Камбуров сме в отлични връзки. Той ме предложения на тържеството си, само че не съумях да участвам, защото съответства с рождения ден на моя наследник. Разговаряхме половин час. Жалко, че нещата в Берое се развиват по този метод.
Познавам доста хора в Стара Загора и не мога да си обясня по какъв начин няма предприемач, който да желае да влага в този клуб. Но и в Берое няма на кого да се сърдят. Те бяха единственият тим, който се финансираше от страната и бе извънредно време това да завърши. Може да се търси отговорност и от футболния съюз.
Той би трябвало да е надзорен орган, а не да служи само за ястие, пиянство и екскурзии по всички страни. Март месец младите ще ги издухат. И Боби, който не стопира да наглее, и Венци Стефанов, който познавам от над 50 години, още откогато беше бензинджия на пътя за Перник. Този тръгнал да дава умело мнение. Обяснява по какъв начин ЦСКА и Левски нямали пари, само че в случай че и на него му спрат кранчето и остане самичък, тимът му ще фалира”, разяснява Жеков.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР