Легендата на Нюкасъл и английския национален отбор Алън Шиърър смята,

...
Легендата на Нюкасъл и английския национален отбор Алън Шиърър смята,
Коментари Харесай

Алън Шиърър: Не се притеснямам, че Хари Кейн може да ми подобри рекорда, аз съм му фен

Легендата на Нюкасъл и британския народен тим Алън Шиърър счита, че нападателят на Тотнъм - Хари Кейн ще счупи неговия връх по голове в британската Висша лига.

Вчера таранът на " шпорите " се разписа в мача против Манчестър Сити (1:0), като попадението е под номер 200 за него в британското състезание. Шиърър има 260 гола в лигата.

" Аз съм изцяло спокоен. Знам какъв брой доста го желае Хари. Той ми сподели. Всичко е наред, тъй като и аз бях същият. Ако няма травми и Кейн остане в Англия, тогава той ще го направи. Въпрос на време е. Той прави това, което вършат огромните голмайстори. Не доста нападатели са по-добри от него.

Кейн е едвам третият състезател, отбелязал 200 гола във Висшата лига. Само аз и Рууни го направихме. Формата му е добра както постоянно. Тотнъм не играе толкоз добре, само че наподобява това въобще не го визира.

Световното състезание го разочарова доста, само че мисля, че след него той стана душевен по-силен от всеки път и това не ме изненадва. Аз съм негов огромен почитател. Това е необикновен състезател.

Този връх е мой от доста дълго време и постоянно съм казвал, че един ден ще бъде усъвършенстван. Мислех, че Рууни има огромен късмет да го победи, само че в един миг темпото му се забави и по-късно той отиде в Америка.

Един ден ще стане. И в случай че Кейн го направи, аз ще съм първият, който ще му стисна ръката ", сподели Шиърър.
 Тотнъм победи Манчестър Сити с 1:0 в мач от Висшата лига
Тотнъм пречупи Сити, Кейн записа името си със златни букви в историята на " шпорите "

Той стана и безконечен голмайстор в историята на " шпорите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР