Легендата на мотоциклетизма Джакомо Агостини сподели мнението си за това

...
Легендата на мотоциклетизма Джакомо Агостини сподели мнението си за това
Коментари Харесай

Агостини излъчи фаворита си за най-голям прогрес в MotoGP през 2018

Легендата на мотоциклетизма Джакомо Агостини показа мнението си за това кой водач от стартовата решетка на MotoGP ще реализира максимален напредък през сезон 2018. Вече на 75 години Аго не стопира да обикаля всевъзможни моторспорт събития, неподминавайки даже надпревари от Формула 1. Италианецът бе измежду феновете на " Филип Айлънд " през миналия уикенд и пред локалните медии разкри, че чака някогашният водач с Honda Джак Милър да запише доста положителни резултати с новата си Ducati машина тази година в сателитния отбор Pramac.
" Мисля, че той взе решението в верния миг, тъй като в този момент Ducati са доста бързи и имат добра машина. Миналия сезон Джак имаше както сполучливи надпревари, по този начин и недотам. Не знам каква беше повода. Точно по тази причина считам, че тази година е време да покаже цялостния си капацитет. Ако той има добър мотор, мисля, че ще реализира отличен резултат, тъй като през миналите две години натрупа прекрасен опит. Той скочи в MotoGP от Moto3 и тогава смятах, че скокът е прекомерно огромен. MotoGP е доста мощност и доста технология и Джак прекара много време в учене ", разяснява Агостини.

Освен положителния мотор обаче, Аго има вяра, че самото отношение в отбора ще промени настройките на Милър: " В новия си отбор той ще усети доста по-голяма поддръжка и топлина, което постоянно е значимо ".

Предсезонната подготовка в MotoGP стартира тази неделя на малайзийската писта " Сепанг ", което е и първият формален тест за 2018-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР