Легендата на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни, също коментира формата

...
Легендата на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни, също коментира формата
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед стовари цялата вина върху играчите

Легендата на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни, също разяснява формата на "червените дяволи ", които се показват повече от разочароващо в последните си дуели. Според някогашният британски национал футболистите страдат от липса на себераздаване и отдаденост.

"Има огромни експерти в управлението на Манчестър Юнайтед и съм сигурен, че ще опитат да продължат да се развиват в близко бъдеще, със или без Оле Гунар Солскяер ", съобщи Рууни.

"Играчите би трябвало да погледнат себе си. Много е елементарно за един треньор да поеме виновността, до момента в който футболистите взимат големи пари и не наподобява да се оправят добре. Те носят огромна отговорност, това са звезди от международна големина. Клуб като Манчестър Юнайтед заслужава повече и тези играчи би трябвало да почувстват болежка, когато губят. Напрежението е високо, а виждам прекалено много футболисти, които не са подготвени да се борят за тима. Това е неприемливо. Искате да ми кажете, че виновността за това е на треньора? Не знам ", добави легендата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР