Легендата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън поздрави Юрген Клоп

...
Легендата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън поздрави Юрген Клоп
Коментари Харесай

Фъргюсън: Прощавам на Клоп, че ми звънна в 3:30 сутринта

Легендата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън поздрави Юрген Клоп и неговия Ливърпул за спечелването на купата във Висшата лига. Бившият управител на " алените дяволи " се пошегува с германеца, като му сподели, че му прости за това, че го е събудил в 3:30 сутринта и да му каже, че е спечелил купата.

Сър Алекс не спести и похвалите си за Лийдс Юнайтед, които под управлението на Марсело Биелса се завърнаха в британския хайлайф след 16-годишно очакване.

" Юрген, това бе фантастично. Ливърпул завоюва купата за първи път от 30 години, необикновено. Същото се отнася и за Лийдс, които прекараха 16 години в Чемпиъншип, преди да се завърнат във Висшата лига. Мисля, че ти заслужаваш премията за " Треньор на годината ". Представянето на твоя тим бе удивително. Ти завладя целия клуб със своята персона и темперамент. Мисля, че това бе едно ужасно показване. Прощавам ти, че ме разсъни в 3:30 сутринта, с цел да ми кажеш, че сте спечелили купата. Благодаря ти. Ти в действителност го заслужаваш. Добра работа ", сподели именитият шотландец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР