Легендата на Манчестър Юнайтед и телевизионен анализатор Гари Невил провокира

...
Легендата на Манчестър Юнайтед и телевизионен анализатор Гари Невил провокира
Коментари Харесай

Гари Невил: Гарантирам, че до 12 месеца Салах напуска Ливърпул

Легендата на Манчестър Юнайтед и ефирен анализатор Гари Невил предизвика много остри реакции измежду почитателите на Ливърпул с прогнозата си, че до 12 месеца огромната звезда на „ червените” Мохамед Салах ще бъде трансфериран.

27-годишният състезател дойде на „ Анфийлд” преди 2 години и мигновено трансформира отбелязването на голове в своя втора природа. В 106 мача за мърсисайдци египтянинът може да се похвали със 72 попадения, поради които за две следващи години печели наградата за голмайстор №1 във Висшата лига.

Миналата акция донесе и най-големия успех в кариерата на Салах – спечелването на Шампионската лига, само че даже и този факт не може да убеди Невил, че някогашният състезател на Челси ще се задържи още дълго време в Ливърпул. „ Виждам го към този момент – Салах ще напусне Ливърпул в идващите 12 месеца. Дори Джейми Карагър (легендата на Ливърпул и сътрудник на Невил в „ Скай Спортс” – б.р.) го знае, само че няма да ви го каже”, съобщи тогавашният британски национал.

„ Салах ще си тръгне, ще го стори, безусловно ви го подсигурявам. Мога да го усетя, както и вие сами го усещате. Има необикновен аромат във въздуха, когато един състезател е надъхан по подобен начин”, добави Невил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР