Футболът е игра, която завладява сърцата на милиони фенове по

...
Футболът е игра, която завладява сърцата на милиони фенове по
Коментари Харесай

Горещи и секси футболни съпруги: Вижте шест от най-красивите жени до популярни играчи

Футболът е игра, която превзема сърцата на милиони почитатели по целия свят. Той носи наслада, трепети и незабравими мигове както за играчите, по този начин и за почитателите. Но зад триумфите на великите футболисти постоянно стоят едни вдъхновяващи и подкрепящи фигури – техните съпруги.

Въпреки че те не излизат на терена, тяхното наличие и въздействие са от значително значение за триумфа на сътрудниците им. Жените на футболните звезди са доста повече от красиви лица на първите редове на трибуните или алените килими на церемония събитията. Те са сполучливи в разнообразни сфери на живота – от модели и актриси до бизнесдами и филантропи.

Всяка една от тях има своя неповторима история и път, които са ги довели до мястото, където са през днешния ден. Често те се оправят с тежестта на славата, като в същото време построяват свои кариери и се грижат за фамилиите си. Именно това прави техните истории толкоз вдъхновяващи и забавни.

В тази публикация ще надникнем зад завесата на футболната популярност и ще ви разкажем за някои от най-забележителните дами, които стоят до известните футболисти. Вижте 6 от най-красивите футболни съпруги:

 enlightened Антонела Рокуцо - брачна половинка на Лионел Меси 
 Антонела Рокуцо Gulliver/Getty Images
Антонела Рокуцо, родена на 26 февруари 1988 година в Росарио, Аржентина , е освен брачна половинка на футболната легенда Лионел Меси, само че и сполучлива бизнесдама и модел. Запознава се с Меси още в детството и връзката им се развива в същинска любовна история през 2007 година, когато Меси се завръща в Росарио, с цел да я утеши след загубата на непосредствен. Двамата стартират връзка, която води до раждането на трите им прелестни деца - Тиаго, Матео и Чиро, и до женитба през 2017 година, която е наречена " сватбата на века ".

Антонела прекъсва образованието си по дентална медицина, с цел да бъде по-близо до Меси, и се трансформира в сполучлив модел, работейки с разнообразни фешън и фитнес марки, в това число Adidas и Stella McCartney. Съвместно с приятелката си София Балби, тя отваря бутик в Барселона. Известна със своята хубост и лоялност, Антонела постоянно поддържа брачна половинка си на трибуните, в това число по време на финала на Световната купа през 2022 година, когато Аржентина печели трофея. Тя остава земна и отделя време за благотворителна активност, вдъхновявайки милиони със своята история.

 enlightened Джорджина Родригес - другарка на Кристиано Роналдо 
 Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо Gulliver/Getty Images
Джорджина Родригес, родена в Буенос Айрес и израснала в Хака, Испания, e освен сътрудник на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо, само че и образец за лоялност. Започваща пътя си като домашна помощница в Англия, тя построява своя път към триумфа, работейки като продавач-консултант в магазин на Gucci в Мадрид, където среща Роналдо. Тя споделя за компликациите при започване на своята кариера, които включват своенравие и тежки моменти след гибелта на майка си. Въпреки тези провокации, Джорджина не се предава и продължава да преследва своите фантазии, като става сполучлив модел, инфлуенсър и бизнесмен. 

Днес тя живее в първокласна къща в Англия и пътува по света с частен аероплан, като в това време се грижи за своите деца и поддържа Роналдо в неговата футболна кариера. Джорджина е ентусиазъм за милиони дами по света, доказвайки, че с старание и самодисциплина всичко е допустимо. 

 enlightened Виктория Бекъм – брачна половинка на Дейвид Бекъм
 Дейвид Бекъм GettyImages
Виктория Бекъм , позната като Пош Спайс от паметната момичешка група " Спайс Гърлс ", е освен знак на жанр и грациозност, само че е и ентусиазъм за милиони дами по света. Родена през 1974 година в Хертфордшир, тя израства в заможно семейство и рано разкрива своята пристрастеност към танците и музиката. Въпреки детския си подтик към изкуството, Виктория изпитва провокации със своето тегло и здраве, само че с непримиримост съумява да преодолее тези спънки и да се трансформира в знак за женска хубост.

След като се причислява към " Спайс Гърлс " при започване на 90-те години, Виктория изживява международна популярност като поп звезда. Със брачна половинка си, футболната легенда Дейвид Бекъм, тя основава едно от най-известните и възхитителни фамилии в звездния свят. Виктория се издига като фешън икона и сполучлив дизайнер, като показва своята лична фешън линия и става приета в промишлеността. Тя се грижи за своя бизнес и фамилията си по извънреден метод, като в същото време резервира стила и елегантността си.

 enlightened Пилар Рубио – брачна половинка на Серхио Рамос 
 Серхио Рамос и Пилар Рубио Gulliver/Getty Images
Пилар Рубио , брачна половинка на футболната звезда Серхио Рамос, е известна с гения си. Родена в Торехон де Ардос през 1978 година, Рубио стартира кариерата си в малкия екран през 2006 година и бързо се трансформира в известна водеща и кореспондент. През годините тя печели две телевизионни награди за своята работа. 

В допълнение към медийната си кариера, тя е деен последовател на здравословния метод на живот и е дипломат на приложението за фитнес Buddyfit. Също по този начин, Рубио има непрекъснато наличие в телевизионното предаване El Hormiguero. 

 enlightened Едурне Гарсия – брачна половинка на Давид де Хеа  
 Едурне Гарсия и Давид де Хеа Gulliver/Getty Images

Едурне Гарсия Алмагро е испанска певица и актриса, известна с шлагери като " Despierta " и " Soy Tu Droga ". Родена на 22 декември 1985 година в Мадрид, тя стартира музикалната си кариера след присъединяване си в испанското шоу за гении " Operación Triunfo " през 2001 година След триумфа си в шоуто, тя издава няколко сполучливи албума и работи с известни актьори като Дейвид Бисбал и Рики Мартин. 

Освен като музикант, Гарсия се изявява и като актриса, като взе участие в разнообразни телевизионни сериали и филми. През 2023 година тя се омъжва за футболиста Давид де Хеа, с който има една щерка. Тя е и деен бранител на животните.

 enlightened Изабел Гулар – половинката на Кевин Трап 
 кевин ров GettyImages
Изабел Гулар, бразилският супермодел, прочут като ангел на Victoria's Secret, е освен красива и надарена, само че също по този начин и човеколюбец. Родена на 23 октомври 1984 година в Сао Карлос, Бразилия, тя бързо пробива в света на модата. Нейният дебют на Седмицата на модата в Сао Пауло през 2001 година бележи началото на нейната блестяща кариера. След това тя продължава да бъде едно от най-популярните лица в промишлеността, работейки със световноизвестни марки и излизайки на голям брой фешън представяния.

Гулар и немският футболен вратар Кевин Трап постоянно споделят фотоси и видеоклипове от моментите им дружно, които наподобяват изпълнени с наслада и обич. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР