Легендата на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Уейн Руни

...
Легендата на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Уейн Руни
Коментари Харесай

Официално: Уейн Руни вече е играещ помощник-треньор на Дарби Каунти

Легендата на Манчестър Юнайтед и британския народен тим Уейн Руни към този момент е играещ помощник-треньор на втородивизионния британски тим Дарби Каунти, оповестиха от клуба.
 Уейн Руни е пред завръщане в Англия
33-годишният футболист ще влезе в щаба на мениджъра Филип Коку от януари 2020 година. Рекордьорът по голове за Манчестър Юнайтед и националния тим на Англия се обвързва с Дарби за сезон и половина.

До края на годината нападателят ще остане в състава на американския Ди Си Юнайтед, за който играе от лятото на предходната година.

Руни явно потегля по пътя на сегашния управител на Челси Франк Лампард, който предишния сезон бе близо да вкара Дарби във Висшата лига.

Междувременно стана ясно, че различен британски деец - Гари Кейхил публично стана част от Кристъл Палас, подписвайки контракт за 2 години.

33-годишният бранител идва при " oрлите " като свободен сътрудник след 7 сезона и половина в Челси, където обаче съвсем не играеше през предходната акция.

" Желанието ми е да удължа кариерата си колкото мога и мисля, че съм в отлична форма. Ще дам всичко от себе си за тима и се надявам, че ще развеселявам мениджъра, съотборниците си и почитателите ", сподели Кейхил.

" Много съм щастлив, че Гари се причисли към нас. Той е страховит футболист, с доста опит и го познавам добре от работата си в националния тим. Зная, че ще бъде скъпо попълнение за нас и съм благополучен от идната ни работа ", показа мениджърът на Палас Рой Ходжсън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР