Легендата на Лудогорец - Козмин Моци, изрази своето разочарование, че

...
Легендата на Лудогорец - Козмин Моци, изрази своето разочарование, че
Коментари Харесай

Моци разочарован от липсата на повиквателна за Румъния

Легендата на Лудогорец - Козмин Моци, изрази своето отчаяние, че не бе извикан в националния тим на Румъния за старта на международните квалификации.

„ Разбира се, че бих желал да бъда част от националния тим на Румъния, само че моето състояние е доста сложни. Вече съм на години, не играя за клубния си тим и би било доста мъчно да съм в националния тим. Трудно е някой да ви повика в националния тим, когато не играете за клубния си тим “, разяснява Моци.

„ Бих желал да имам повече мачове за националния тим, само че това е ситуацията. С едното око се дръзвам, с другото рева. Отидох на два шампионата, само че за жалост не записах нито една минута “, добави той.

„ Жалко, че не успяхме да се класираме за Евро 2020. Надявам се, че ще успеем да се класираме за Мондиал 2022 и ще имаме доста по-добри резултати. На Световно състезание не сме се класирали от Мондиал 1998, тъй че е време да създадем това, имаме положителни играчи и имам вяра в националния тим. Надявам се, че ще се класираме “, сподели още Козмин Моци пред „ Телеком Спорт “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР