Легендата на Левски Стефан Аладжов сподели мнението си пред Тема

...
Легендата на Левски Стефан Аладжов сподели мнението си пред Тема
Коментари Харесай

Легендата на Левски: Не виждам да има план Б в Левски! Вярвам на Сираков!

Легендата на Левски Стефан Аладжов показа мнението си пред " Тема Спорт " за актуалната обстановка в клуба.

Рекордьорът по мачове за сините съобщи, че има вяра на мажоритарния притежател Наско Сираков.

Той показа наблюденията си и върху играта на отбора в последните мачове, а също по този начин и къде столичани имат потребност от укрепване.

Г-н Аладжов, какво мислите за обстановката в Левски и към момента неразбираемото бъдеще на клуба?
- Дано всичко се случи, както се оповестява в медиите. Трябва да се получат нещата. Бъдещето ще покаже. Отбори, които ги нямаше на футболната карта, в този момент са по-напред в класирането от Левски. Крайно време е нещата да се оправят. Не желая да се връщам години обратно, с цел да броя от кой момент сините не са печелили нещо. Достатъчно сме говорили по тази тематика.

Много хора са скептично настроени към бъдещия нов притежател Джоузеф Диксън. Вярвате ли, че ще се реализира договорката?
- След това изявление, което Наско Сираков направи на Могилката на 24 май, нека да стане. Нещо, което не се е случило, не е осъществено. Така че да се надяваме. Вярвам му.

Мислите ли, че управлението на Левски има проект Б, в случай че договорката пропадне?
- План Б не виждам да има. Интересно ми е по какъв начин ще се построи нов стадион. Толкова доста пари се вложиха в Сектор А, а в този момент какво ще стане, не знам. Дано пък се случат нещата.

Как приемате новината, че към момента няма и изясненост към тима и треньора?
- Почти всички тимове ще стартират подготовка в околните дни, а в Левски към момента няма изясненост къде ще упражняват, кои играчи ще останат, кой ще е треньорският щаб. Всичко е в неопределеност. Затъмнение. Ще забележим. Някаква радостна вест и вяра е това за новия притежател и нека всичко да се получи.

Все по-усилено се приказва и за завръщане на Станимир Стоилов в Левски. Какво мислите за тази информация?
- И аз дочух това, само че отново ще се повторя - нещо не се ли случи, не е станало. Ще се надяваме. Всички чакаме с вяра това. Крайно време е Левски да излезе от това състояние.

Какво ви направи усещане в играта на тима в последните мачове от сезона?
- Залагаше се повече на лични фрагменти, момчета от школата, което е хубаво. Левски съумя да завоюва във Варна против Черно море. Неведнъж съм го казвал преди време, че победим ли на " Тича " и Ботев в Пловдив, където доста мъчно се играе, ставаме първенци, само че... неприятното е, че сините са на нежелано място. Левски би трябвало да се върне в челото. Сега ще би трябвало да се вземат нови футболисти, тъй като нищо не се реализира с чужденците, които бяха привлечени. Сега се разчита на наши момчета и нека с лека ръка не ги пуснат да си отидат. Поне да ги преотстъпят за един сезон, след което да вземат решение дали ще разчитат на тях, в случай че са се развили добре.

Направи ли ви усещане някой футболист с играта си в последните мачове?
- Не може да се приказва за усещане, откакто Левски заема това място. С тези момчета от школата, които играят в първия тим, може да се направи нещо, а към тях да се прибавят още няколко положителни футболисти и ще стане. Пак ще се повторя, в случай че новият притежател пристигна, допускам, че ще може да се вземат по-добри играчи. Рано е да се приказва за усещания. Чета и че нередовно се заплащат заплатите, което обикновено се отразява и в играта.

Споменахте за привличането на нови футболисти. Къде виждате огромна нужда от укрепване?
- Аз съм изумен. Играл съм като бранител, само че се запитвам по какъв начин с трима-четирима бранители към един човек и вкарват гол на Левски? Топката отива на главата на играча, а той се навежда. Грешки, които не трябва да се позволяват. В Левски футболистът би трябвало да умее да играе с глава, а не да се учи занапред. Също по този начин, в случай че десният му крайник е по-силен, да се учи по какъв начин да борави с левия. Има потребност от попълнения в отбраната. В нападението също, мъчно се бележат голове... Общо взето във всички линии би трябвало да се намерят положителни футболисти. Но в случай че има опция, несъмнено, тъй като това коства пари. Без финанси не става нищо. Виждате тимове като Арда и ЦСКА 1948 с български играчи са пред Левски. Видя се, че с играчите, които имаха сините, не ставаха нещата. Само непотребни пари са влагани в тях. Но, който е сключвал с тях две-тригодишни контракти, в този момент управлението им сърба супата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР