Легендата на Левски - Стефан Аладжов, коментира пред колегите от

...
Легендата на Левски - Стефан Аладжов, коментира пред колегите от
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Срещу ЦСКА ни беше най-слабият мач, дори не е за коментиране

Легендата на Левски - Стефан Аладжов, разяснява пред сътрудниците от " Тема Спорт " загубата на " сините " от ЦСКА в последния кръг от сезона. Рекордьорът по брой мачове за столичани приказва и за идния плейоф против Арда за класиране в евротурнирите.

" Това беше най-слабият мач на Левски през сезона. Дори не е за коментиране. През цялата седмица от ЦСКА говореха за наказванията и травмите на своите играчи и играха по-добре от сините. Това не вещае нищо положително, в случай че по този метод се работи и против Арда. Дано да се стегнат футболистите. Все отново е финален и доста значим мач, тъй като е за класиране в евротурнирите.

Левски е хазаин, само че това не играе никаква роля, тъй като сините не са доста безапелационни и на " Герена ". Арда е добър тим и нека момчетата на Топузаков се вдигнат и стъпят бързо на краката си и да изиграят на най-много задаващия се дуел ", съобщи Аладжов. 

" Сините играха доста едва в отбрана против ЦСКА. Загубиха и след червен картон Сундберг за мача с Арда. Дано неговият заместител да се показа добре и Левски да завоюва. Да мине и този мач, пък по-късно да вземат решение за новия треньор. Говори се за Саво Милошевич, само че нещо до момента в който не се случи, не е станало. Не мога да приказвам дали би трябвало да бъде даден късмет на Топузаков. Има си управление и то си взема решение. Не е моя работа. Но доста хора чакат вести и се вълнуват. Дано по-бързо се разгласи какво ще следва ", добави още той.

 Прави се обезверен финален опит Мъри Стоилов да се върне в Левски
Прави се обезверен финален опит Мъри Стоилов да се върне в Левски

Сираков го предложения на среща в понеделник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР