Легендата на Левски Наско Сираков смята, че равенството 2:2 в

...
Легендата на Левски Наско Сираков смята, че равенството 2:2 в
Коментари Харесай

Наско Сираков: Заслужено реми, но и двата отбора губят от него

Легендата на Левски Наско Сираков счита, че равенството 2:2 в дербито против ЦСКА е било заслужено поради показаното от двата тима. Бившият национал обаче съобщи, че с оглед обстановката в класирането ремито по-скоро може да се одобри като пасив и от двата тима.

„ Сините” поведоха рано-рано в срещата на Националния стадион „ Васил Левски” посредством Давид Яблонски, който беше прецизен с глава още в 8-ата минута. Само три по-късно ЦСКА изравни с помощта на Тиаго Родригес в 11-ата, а скоро по-късно още веднъж португалецът вкара още един път за цялостен поврат. След паузата Левски изравни посредством Роман Прохазка, а до края и двата тима не започнаха непотребни опасности.

„ Атмосферата беше неповторима. От доста години не сме имали такава на сходен мач. С оглед показаното, справедливо тъждество. Двата тима излязоха извънредно стимулирани. За Левски потегли мача съвършено с този ранен гол, само че неприятното беше бързото равнене. При него видяхме поредност от неточности. Неуспяхме да се възползваме от психическото предимство”, сподели Сираков.

„ Справедливо реми. Загуба и за двата тима е това тъждество. Просто по този начин се получава”, добави Сираков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР