Легендата на Левски - Емил Спасов - гостува в Студио

...
Легендата на Левски - Емил Спасов - гостува в Студио
Коментари Харесай

Емил Спасов: Левски изключително вдигна нивото

Легендата на Левски - Емил Спасов - гостува в " Студио Дерби " на сътрудниците от " Котаспорт ". Пред водещия Георги Симеонов той показа мнението си за финала за Купата на България, в който " сините " победиха с 1:0 ЦСКА и победиха в конкуренцията.

" Левски извънредно подвигна равнището. Отдавам го на Мъри и Наско. Всички, които милеем за Левски, го искахме. Случи се. Знаехме кой може в този тежък миг. Мъри изправи тима на крайници и заиграха извънредно добър футбол. В момента Левски е най-силният тим в България. Неслучайно би два пъти Лудогорец. Мачовете против ЦСКА са с по-особен заряд. Досега нормално по-силният губеше. ЦСКА, след напускането на Стойчо Младенов, а и преди този момент не играеше добре.

През тези мачове Левски побеждаваше и няма загуба от много време. Очаквах, че ЦСКА ще се вдигне и ще изиграе по-силен мач, само че не стана. Дали поради грозната тактичност на Пардю, дали тъй като тимът им е в неприятно положение... За пръв път виждам ЦСКА в толкоз трагично положение. Те нямаха прецизен удар. Левски надигра изцяло ЦСКА. Всички го видяха. Дори футболистите и треньорът на ЦСКА го признаха. Ако Левски не играеше по този начин в последните седмици, стадионът нямаше да се изпълни. Знаете публиката какъв брой оказа помощ и оказва помощ на Левски. Тази аудитория заслужаваше случилото се през вчерашния ден. Това беше проект най-много, който Мъри можеше да извърши ".
 Няколко западноевропейски клуба с интерес към Андриан Краев
Няколко западноевропейски клуба с интерес към Андриан Краев

Скаути на въпросните тимове бяха през вчерашния ден на стадион " Васил Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР