Легендата на и българския футбол Христо Бонев призова от страниците

...
Легендата на и българския футбол Христо Бонев призова от страниците
Коментари Харесай

Христо Бонев: Рекордите на Камбуров и Стефка са вечни, Пловдив е като Рим

Легендата на и българския футбол Христо Бонев прикани от страниците на “Тема ” да облече още веднъж черно-бялата фланелка най-малко за една среща.
 Камбуров сподели Камбуров сподели "Край " - нападателят завърши с футбола
“Обичам Мартин. Дано се върне най-малко за един мач, за едни 20 минути в Локомотив. Горд съм, че по-голяма част от кариерата му мина в нашия клуб. Където и да е отишъл, постоянно и казвал, че неговият дом е “Лаута ”, а обичаният му тим е Локомотив. Поздравявам го за кариерата, за 256-те гола.

Искам да му пожелая здраве и фамилно успокоение. Нека е благополучен. Пожелавам на сина му Мартин щастливо детство, дано му се радва по какъв начин пораства. Дано в гените има нещо от спортните качества на баща му. Исках Камбуров да приключи кариерата си в Локомотив. Дано стане по този начин, че да докара доста хора на “Лаута ” и да приключи точно там.

Пловдив е безконечен град, като Рим. Той се гордее със спортисти, футболисти, атлети…Вечните върхове ще са два - на великата Стефка Костадинова, която скочи 209 см, както и 256-те гола на Мартин. Постижението на Камбуров няма да бъде усъвършенствано от доста генерации ”, съобщи Зума.

На Свети Валентин поведи с 1:0. За концепциите ще помогнем ние, мъжка взаимност, знаеш си. Виж тук нашите оферти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР