Легендата на хърватския футбол Роберт Просинечки коментира предстоящия сблъсък от

...
Легендата на хърватския футбол Роберт Просинечки коментира предстоящия сблъсък от
Коментари Харесай

Легендата Просинечки: Ще е жалко, ако Меси не спечели

Легендата на хърватския футбол Роберт Просинечки разяснява идния конфликт от 1/2-финала на Световното състезание между Хърватия и Аржентина. Той е уверен, че " шахматистите " са любимец в този дуел. Според него ще е незаслужено, ако Лионел Меси не стане международен първенец, само че пък сходно нещо се е случвало и на други велики играчи

" Може би ние имаме по-добрата халфова линия с Брозович, Модрич и Ковачич. Това са трима доста огромни играчи, до момента в който за Аржентина това е слабото звено.

Липсва им състезател, който да комбинира с Меси. Той си прави каквото си изиска, само че няма различен, който да прави разликата.

Ние сме мощни в средата с тези тримата. В същото време Аржентина са рискови в офанзива. Ди Мария играе все по-добре. Той имаше проблем, че не играеше постоянно.

Лаутаро сигурно ще влезе още веднъж във форма. Аржентина наподобява все по-добре в хода на шампионата, а това е значимо. Те започнапа едва, само че същото се отнася и за Хърватия в мача с Мароко ", съобщи Просинечки.

Той бе запитан да съпостави съставите на Хърватия и Аржентина в този момент и преди четири години в Русия.

" Може би Меси тогава не бе това, което е през днешния ден, само че ние спечелихме с 3:0. Затова знаем, че можем да играем сполучливо против тях. Знаем, че Меси е във форма, а това евентуално е последното му международно състезание.

Той усеща огромно напрежение. Всички в Аржентина желаят купата. Ние обаче сме огромен тим с класа и мощ и ще дадем всичко против Аржентина.

Ако Меси има ден, ще бъде мъчно да го спрем, само че в случай че покаже даже леко съмнение, тогава Хърватия мъчно ще бъде победена.

За Аржентина ще е доста мъчно да ни победи без Меси. Той обаче може да направи разликата ", добави някогашният халф.

" Честно казано, ще е незаслужено, в случай че Меси не стане международен първенец. Но пък и друи огромни играчи не са успявали. Те нямаха шанс. Не е елементарно да си номер едно в света. Много постоянно футболът е неправдив и всичко може да се случи ", приключи Просинечки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР