Легендата на хърватския футбол и бивш директор в Милан Звонимир

...
Легендата на хърватския футбол и бивш директор в Милан Звонимир
Коментари Харесай

Хърватска легенда критикува Клоп и Гуардиола

Легендата на хърватския футбол и някогашен шеф в Милан Звонимир Бобан разкритикува Юрген Клоп и Джосеп Гуардиола. Според него мениджърите на Ливърпул и Манчестър Сити прекаляват с недоволствата си за това, че отборите им имат прекомерно доста дуели. Германецът и испанецът са измежду треньорите в Премиър лийг, които постоянно показват недоволството си от натоварения календар.

“Двамата да приказват с управленията на личните си клубове, тъй като те са тези, които упорстват за повече срещи за да печелят повече пари ”, съобщи Бобан в изявление за “Гадзета дело спорт ”.

“Никога не съм чувал Франко Барези или Рууд Гулит да се оплакват, че са изиграли по 60 мача през сезона - продължи някогашният халф. - Не съм чул и Марчело Липи или Фабио Капело да спорят за нещо и все пак завоюваха всичко. Клоп и Гуардиола стават първенци в Англия и техните тимове непрекъснато са на край или полуфинал в Шампионската лига. Разполагат с по 25 звезди в тимовете си и пет запаси към тях. Така че не запознат съм какво толкоз се оплакват. Може би просто си търсят оправдания, само че нямат потребност от такива. Разбирам, че в Англия играят за още една локална купа, само че дано да приказват за това със съответната си Лига. ”.
 Клоп: Световното ще се организира в неверен миг по неверни аргументи Клоп: Световното ще се организира в неверен миг по неверни аргументи
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР