Легендата на германския футбол Юрген Клинсман коментира качествата на и

...
Легендата на германския футбол Юрген Клинсман коментира качествата на и
Коментари Харесай

Клинсман: Левандовски има предимство, но Холанд е бъдещето

Легендата на немския футбол Юрген Клинсман разяснява качествата на и. Един от най-хубавите нападатели в историята той показа какво го впечатлява при поляка и какво вижда при норвежкия гений.

" е необикновен, приказен голмайстор и заслужава всяка допустима хвалба. Титлите, които завоюва през последните 2 години с, тази серия от седем трофея в границите на два сезона е невероятна. Една от главните характерности, които виждам при него от толкоз години е гладът. Той е гладен за голове. Когато вкара един, желае втори и трети. Ако си негов противник, не знаеш по кое време ще бъде удовлетворен. Сякаш няма подобен миг. Той непрекъснато търси идващия гол и това е разликата сред положителните нападатели и него ", разяснява Клинсман.

" Виждам много прилики при и във връзка с глада за голове. също непрекъснато желае повече. Двамата се схващат чудесно със съотборниците си, тъй че играят чудесно в комбинации. Дават асистенции, което е значимо. Те са приключени играчи. Когато приказваме за, аз го виждам като млад Левандовски в някои връзки. Когато гледаме Левандовски, виждаме опита. Той е в отлична форма и може да бъде на това равнище още няколко години. Левандовски към момента има преимущество заради опита си и трофеите, които е спечелил. Той е стъпка напред, само че сигурно е бъдещето и ще бъде доста забавно да следим развиването му идващите няколко години ", сподели още някогашният нападател.
 Отново се твърди, че Мино Райола е в болница и положението му е съществено Отново се твърди, че Мино Райола е в болница и положението му е съществено 20 яну | 18:32 244 1  Съдията от Милан - Специя не е осъден, стана ясно кой ще управлява мача на кръга Съдията от Милан - Специя не е осъден, стана ясно кой ще управлява мача на кръга 20 яну | 18:22 332 1  Рамзи е дал негативен тест Рамзи е дал негативен тест 20 яну | 17:55 438 0  Раниери призна, че има интерес към защитник на Ливърпул Раниери призна, че има интерес към защитник на Ливърпул 20 яну | 17:55 676 0  Арсенал се приближава до Артур Арсенал се приближава до Артур 20 яну | 17:40 888 2 Виж всички Водещи Новини  Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а 20 яну | 11:40 36782 169  Григор Димитров не можа да реализира поврат от 0:2 сета и напусна рано Australian Open Григор Димитров не можа да реализира поврат от 0:2 сета и напусна рано Australian Open 20 яну | 10:30 78296 319  16 спортисти ще показват България на Зимните олимпийски игри в Пекин 16 спортисти ще показват България на Зимните олимпийски игри в Пекин 20 яну | 14:09 7445 21  Голям гений на ЦСКА - София: Божидар Чорбаджийски ми е за образец, не преставам да строя с помощта на него Голям гений на ЦСКА - София: Божидар Чорбаджийски ми е за образец, не преставам да строя с помощта на него 20 яну | 11:56 18393 27  Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно 20 яну | 11:29 44174 63 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР