Легендата на Фенербахче и турския национален отбор Волкан Демирел, който

...
Легендата на Фенербахче и турския национален отбор Волкан Демирел, който
Коментари Харесай

Легендата Волкан Демирел през сълзи след ужаса в Турция: Моля, помогнете ни

Легендата на Фенербахче и турския народен тим Волкан Демирел, който сега е старши треньор на Хатайспор прикани за помощ в града, който е един от най-пострадалите от разрушителното земетресение в Турция тази нощ. Бившият вратар на “ферените ” изпозлва обществените мрежи и през сълзи помоли за помощ, защото обстановката в района е отчайваща.

“Ситуацията е доста неприятна тук. Приятели съумяха да излязат отдолу под руините, само че към момента имаме затрупани познати под срутените здания. Хатай е в бедствено състояние. Няма задоволително лечебни заведения, коли за спешна помощ. Няма задоволително помощ, би трябвало ни помощ допустимо най-бързо. Всичко е токова неприятно, нещо би трябвало да се направи, апелирам ви ”, бяха думите на Волкан.

Знае се, че двама от футболистите на Хатайспор към момента са в неопределеност - някогашният футболист на Нюкасъл Кристиан Атсу и Онур Ергюн, както и спортният шеф Танер Савут са в неопределеност. В града пък има голям брой срутени здания и опасенията са за доста починали.
 Родни тимове се разминаха за ден и половина с огромен смут в Турция Родни тимове се разминаха за ден и половина с огромен смут в Турция
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР