Легендата на европейското порно и бивш член на италианския парламент

...
Легендата на европейското порно и бивш член на италианския парламент
Коментари Харесай

Порно легендата Чичолина остана без депутатска пенсия

Легендата на европейското порно и някогашен член на италианския парламент Чичолина се оказа с блокирана пожизнена депутатска пенсия.

Бившата порнозвезда от маджарски генезис Илона Сталер , известна като Чичолина , ще търси отговорност от лицата, които я лишиха от депутатска пенсия, като за задачата ще се обърне към прокуратурата, написа в. " Кориере каузи сера ".

 
За решението на налоговата работа заяви юриста на някогашната порнозвезда Лука ди Карло . По неговите думи сметката на 66-годишната госпожа Сталер била блокирана в банковия отдел на италианския парламент. Замразяването станало по искане на данъчните служби. А това противоречало на италианското законодателство.
 Илона Сталер, по-известна като Чичолина Илона Сталер, по-известна като ЧичолинаGulliver/Getty Images, списък
Чичолина не била платила свои данъчни отговорности в размер на 100 хиляди евро. По думите на Ди Карло съгласно локалните закони пожизнените пенсии не могат да бъдат запорирани или иззети .-->

 
Родената през 1951 година в Будапеща Илона Сталер е щерка на служител от Министерство на вътрешните работи на Унгария . В Италия тя разви кариера в порнобизнеса, а през 1987 година влезе в италианския парламент с листата на Радикалната партия .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР