Легендата на Детройт и основна част от Лошите момчета на

...
Легендата на Детройт и основна част от Лошите момчета на
Коментари Харесай

Айзея Томас постави под въпрос величието на Джордан при едно условие

Легендата на Детройт и съществена част от " Лошите момчета " на Пистънс Айзея Томас разяснява новото потомство от баскетболисти и ги съпостави с играчите от своето. Според Айзея състезателите сега са доста по-добри от тези от 80-те и загатна, че в случай че ЛеБрон и Дюрант играеха в онази епоха, то щеше да има промени по разногласието за най-великия състезател в историята.

" Мисля, че това потомство от играчи не получава задоволително заслуги за това, което прави. Защото баскетболистите от това потомство са доста по-добри от тези от моето. Джордан бе най-хубавият състезател, който в миналото сме виждали, само че от позиция на атлетизма, сега в НБА има 10 или 11 играчи, които имат същото равнище на атлетизъм. С това, което вършат Кевин Дюрант и ЛеБрон, в случай че ги върнете в ерата на 80-те с техния гений, атлетизъм и умения, тогава кой ще бъде най-великият? ", сподели Томас пред Крис Брусард.
 Jordan Rules - разпоредбите, които оформиха шампионския темперамент на Въздушния
Томас и Детройт побеждават Джордан и Булс в три следващи години в плейофите, преди да правят отстъпка с 0-4 от " биковете " през 1991 година В последния мач от самата серия Айзея и останалата част от играчи на пейката на Пистънс избират да захвърлят уважението и не си стискат ръцете с играчите на Булс, като даже напущат паркета преди формалния завършек на дуела. Дали изявлението му е предизвикано от величието на Джордан или желае да подчертае, че сегашните суперзвезди са по-добри поради усъвършенстваните технологии в баскетбола, само Айзея си знае.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР