Легендата на баскетболния ЦСКА Петко Маринов овори пред медиите преди

...
Легендата на баскетболния ЦСКА Петко Маринов овори пред медиите преди
Коментари Харесай

Петко Маринов: Днес е годишнината на един огромен клуб, който е голям в Европа, а не само в България

Легендата на баскетболния ЦСКА Петко Маринов овори пред медиите преди церемонията за 75-ия празник на " алените ".

" Чувствам се прелестно, тъй като виждам доста мои сътрудници, с които сме се уважавали. В ЦСКА бяхме едно огромно семейство и желая да ви кажа, че през днешния ден е годишнината на един огромен клуб, който е огромен в Европа, а освен в България, тъй като с изключение на гордостта ни с нашия футболен тим през годините, ЦСКА вади доста международни и олимпийски първенци ", стартира Петко Маринов.
 Редица митове почетоха коктейла по случай 75 години ЦСКА
Редица митове почетоха коктейла по случай 75 години ЦСКА

ЦСКА провежда специфичен коктейл по случай 75-ия рожден ден на клуба

" При всяка шампионска купа съм бил горделив, че съм част от ЦСКА. Играхме полуфинал на Купата на Европа. Никога няма да не помни, когато отстранихме Ховентут Бадалона с пет испанци, които бяха в европейския им тим. Там ни победиха с 23 точки разлика, а ние ги отстранихме, откакто ги победихме с 28. Имаше едно предаване " София - нашата столица ", в което 3 седмици повтаряха последните минути от мача. Това беше в действителност велико ", съобщи баскетболната легенда.

" Винаги се виждаме с хората от " алената " общественост. Едно време баскетбола и футбола бяхме дружно и живеехме доста заедно. Футболистите идваха да гледат мачовете на първия ред. Футболът и баскетболът бяхме едно огромно семейство. Надявам се, в случай че не тази година, следващата година ЦСКА има потенциала да бъде първенец в Националната баскетболна лига ", приключи Петко Маринов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР