Легендата на българския футбол Красимир Балъков изгледа загубата на бившия

...
Легендата на българския футбол Красимир Балъков изгледа загубата на бившия
Коментари Харесай

Балъков: Сърцето ми е с Щутгарт, боли ме да гледам отбора

Легендата на българския футбол Красимир Балъков изгледа загубата на някогашния си тим от с 0:2.

" Сърцето ми принадлежи на. Боли ме като виждам тимът да играе по този метод, както го направи в неделя. През първото полувреме липсваше всякакво предпочитание и пристрастеност у играчите. След почивката нещата се усъвършенстваха, само че да натиснем педала единствено за едно полувреме не е задоволително в елита. За мен това показване бе изненадващо. Не мога да схвана по какъв начин могат да бъдат толкоз пасивни ", разяснява Балъков, потърсен за мнение от вестник " Билд ".

" се бори и хапеше - тъкмо както се очакваше от тима. Феликс Магат - един от най-хубавите треньори в кариерата ми, е гаранция, че тимът ще остане в. Да го назначат бе най-хубавото решение на Фреди Бобич. Защото Феликс има опит в битката за оцеляване и знае какво тъкмо би трябвало да направи ", счита българинът. " Той дава всичко по време на мач и е доста разтревожен край терена. Вижда се, че има темперамент. Освен това е доста явен в изказванията си ", добави Балъков.

" Сега на терена ми липсват футболисти, които играят със сърце и въодушевяват другите. е изключение, харесва ми. Той сподели ангажираност и настъпателност в Берлин. Показа по какъв начин би трябвало да се бори всеки за оцеляването. Но с изключение на него нямаше съвсем нищо друго ", установи треньорът. Той се изрече и за капитана. " Капитанът би трябвало да управлява тима, да бъде кадърен да го поведе. Не видях това при него в неделя ", сериозен бе той. е съществено заплашен от трето изпадане в последните шест години. " Щутгарт би трябвало да резервира мястото си. Сигурен съм, че тимът ще оцелее. По един или различен метод ще го направи ", сподели още Балъков.

Снимки: Sportal.bg
 Херта завоюва дуела за спасението с Щутгарт Херта завоюва дуела за спасението с Щутгарт 24 апр | 20:42  Щутгарт пропусна късмет да се отдалечи от зоната на изпадащите Щутгарт пропусна късмет да се отдалечи от зоната на изпадащите 16 апр | 18:49  Балъков даде скъпи препоръки на борещия се Щутгарт Балъков даде скъпи препоръки на борещия се Щутгарт 30 март | 16:23 Още от Футбол свят  В Бразилия назначиха жена отпред на футболната конфедерация В Бразилия назначиха жена отпред на футболната конфедерация 27 апр | 09:57 140 0  Ливърпул ще се опита да откаже Виляреал още на “Анфийлд ” Ливърпул ще се опита да откаже Виляреал още на “Анфийлд ” 27 апр | 07:45 6192 8  Бензема изпревари Левандовски Бензема изпревари Левандовски 27 апр | 06:54 5368 5  Дайте “Златната топка ” на Бензема, прикани Йозил Дайте “Златната топка ” на Бензема, прикани Йозил 27 апр | 06:29 4098 11  Рубен Диаш: Няма място за отчаяние Рубен Диаш: Няма място за отчаяние 27 апр | 03:18 3436 0 Виж всички Водещи Новини  Битка като за край! Манчестър Сити и Реал стопираха дъха на целия свят, само че всичко ще се реши в Мадрид Битка като за край! Манчестър Сити и Реал стопираха дъха на целия свят, само че всичко ще се реши в Мадрид 26 апр | 23:53 88352 467  Ливърпул ще се опита да откаже Виляреал още на “Анфийлд ” Ливърпул ще се опита да откаже Виляреал още на “Анфийлд ” 27 апр | 07:45 6192 8  Решителна среща за Алън Пардю в ЦСКА - София Решителна среща за Алън Пардю в ЦСКА - София 27 апр | 09:37 2065 8  Лудогорец се разделя с трима чужденци Лудогорец се разделя с трима чужденци 27 апр | 07:29 11413 6  ЦСКА - София без Чарлс и Варела в Разград ЦСКА - София без Чарлс и Варела в Разград 27 апр | 05:42 6216 3 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР