Легендата на българския футбол и носител на Златната топка -

...
Легендата на българския футбол и носител на Златната топка -
Коментари Харесай

Братя Аргирови уважиха Ицо Стоичков

Легендата на българския футбол и притежател на " Златната топка " - Христо Стоичков, разкри, че се приготвя план за връщане на спортните паралелки в учебните заведения.

" Да се надяваме, че в скоро време и във всички учебни заведения ще могат да влязат децата да спортуват, тъй като напоследък децата не спортуват. Те нямат това, което ние сме го имали в нашите години – да се върнат спортните паралелки.

Направили сме план, който би трябвало да се показа в министерството на образованието и във всички учебни заведения ", разяснява Христо Стоичков, който през днешния ден откри магазин на своя фешън бранд в един от комерсиалните центрове в Пловдив.

" Прерязах лентата на втория H8S магазин! Няма по-хубаво от родния град! Дълбок реверанс и благодаря на моите другари от славния Ботев, на моите девойки от ВК Марица, на неповторимите Братя Аргирови, на първия ми треньор по лека атлетика Георги Георгиев, на всички почитатели от Пловдив, които отново ме почетоха!

Гордея се с вас! Гордея с моя бранд H8S, който набира всеки по-висока скорост! Скоро ще се забележим още веднъж и на друго място! Очаквайте изненадите! ", написа Камата в своя формален профил във Facebook.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР