Легендата на българския футбол Христо Стоичков поднесе извиненията си на

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков поднесе извиненията си на
Коментари Харесай

Стоичков се извини, но отбеляза: Не може да ме съди

Легендата на българския футбол Христо Стоичков сервира извиненията си на вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария след изявлението си, че тя, дядо ѝ, татко ѝ и даже малолетния ѝ наследник са франкисти.

ВИЖТЕ КАКВО съдебна експертиза СЛУЧИ В ДЕНЯ НА РЕФЕРЕНДУМА В КАТАЛУНИЯ В ГАЛЕРИЯТА НИ

„ Тя на мен не ми е никаква, само че отношението ѝ ме огорчи. И виждам, че това, което споделих за нея, е че намесих сина ѝ, който е малолетен, за което се извиних. Детето няма никаква съгласуваност с тези събития, по тази причина сервирах извиненията си за сина ѝ “, сподели Стоичков в изявление за Българска национална телевизия (bnt.bg).

Испански вицепремиер ще съди Стоичков, обвинил я във франкизъм

Европейски Съюз разгласи гласуването в Каталуния като нелегално

„ Ройтерс”: Каталуния афишира самостоятелност в понеделник

Той обаче е безапелационен в мнението си за вицепремиера:

„ Тя като персона сподели, че не става .

Не може да има бити хора, ранени хора, да има кръв. Ние сме очевидци какво става след такива случки. Друг е въпросът дали ще одобряват референдума, дали ще е недействителен, или не.

Нека хората да си дадат мнението. В последна сметка вицепремиерът ще ми забрани да приказвам каквото си желая? Аз мога да си дам мнението си където си желая. Но като вицепремиер е дадена заповед хората да бъдат измъчвани и по тази причина става въпрос “.

Stoichkov me representa.

pic.twitter.com/fgxzEjdqfY
— MisterCalvoChip (@MisterCalvoChip) October 3, 2017
На въпрос дали се тормози от съд, с какъвто Сорая Саенс де Сантамария заплаши Стоичков, той отговори, че е напълно спокоен.

„ Нямам нищо общо с нейната страна и не може да ме съди, тъй като мога да приказвам каквото си желая .

Да пристигна в Америка или в България да ме съди. Свободен съм да приказвам каквото си желая, само че на мен ми се обръща внимание. През 2017 година да видиш баби и дядовци по какъв начин са измъчвани – хора, които напълно умерено си вървят по улицата, без да вършат проблеми, викания и посягания по отношение на полицията... Кой посегна? Видя се какво стана. Светът го видя. Това не е възможно! “, съобщи Камата.

Стоичков предвижда, че до няколко дни президентът на Каталуния Пучдемон ще разгласи самостоятелност ,

само че не се нае да прави дълготрайни прогнози за ориста на Каталуния: „ Мисля, че след няколко дни президентът ще разгласи Каталуния за самостоятелност, а от там нататък – ще забележим “.

Самият Пучдемон в свое изказване прикани испанският крал Фелипе VI да „ почита “ вота на каталунците, тъй като това е нещо, което му е „ вменено по конституция “.



Испанският крал проговори за пръв път: Референдумът е противозаконен

Испания кипи, конфликти с полицията в Мадрид, стачка в Барселона

Каталуния реши - 90% желаят самостоятелна страна

90% от гласувалите на референдума в неделя се оповестиха "за " оповестяването на региона за самостоятелна страна. Мадрид счита допитването за нелегално. Европа също го разгласи за такова, само че осъди насилието - референдумът се организира в конюнктура на огромно напрежение: в осъществяване на предписание на испански съд чиновници на националната полиция и членове на гражданската армия се пробваха да осуетят работата на изборните секции и иззеха изборни урни. Според кмета на Барселона Ада Колау от дейностите на служителите на реда и гвардейците са потърпевши към 1000 души. От испанското Министерство на вътрешните работи показаха, че над 430 служители на реда са били ранени в конфликтите. Премиерът на региона Пучдемон съобщи, че Каталуния ще разгласи самостоятелност до дни.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР