Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира ситуацията около крилото

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира ситуацията около крилото
Коментари Харесай

Христо Стоичков разкри най-големия проблем на Усман Дембеле

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разяснява обстановката към крилото на Усман Дембеле. Според Камата най-големият проблем на френския национал е неговият темперамент, както и неприятното обграждане.
" Не ме интересува какъв брой заплати Барса за него. Интересува ме какво се случва по време на мачовете. Той има качества, бърз е, вкарва голове. Но неговият проблем е в обкръжението му.
Мисля че той сгреши и не може да бъде простен. Той знае, че почитателите няма да го поддържат. Той би трябвало да промени характера си. Проблемът му е, че не знае историята на клуба.
Той би трябвало да знае, че футболът не е просто бягане. Той би трябвало да слуша. Учих се от Кройф. Наблюдавах такива футболисти като Папен, Линекер, Герд Мюлер и Ван Бастен. Растях с тези хора и желаех да трансформира своята игра.
За последните 12 години заплатите във футбола скочиха до небесата. Той би трябвало да работи. Никога не съм се съмнявал в неговите качества, само че той би трябвало да откри излаз от обстановката. Във всички случаи отношението му демонстрира, че в края на сезона ще напусне ", сподели Стоичков през BeIn Sports.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР