Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрази радостта си от

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрази радостта си от
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Няма Мир, има Кобра!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрази насладата си от успеха на Кубрат Пулев над Франк Мир в първото издание на новаторската конкуренция " Tриад Комбат ". Кобрата нокаутира своя противник още в първия рунд на триъгълния кръг в Арлингтън, Тексас, и бе разгласен за първи първенец на новия вид военен спорт.
" Няма Мир, има Кобра! Браво, приятелю! Все по този начин да побеждаваш и да славиш България! ", възкликна Стоичков във Facebook след триумфа на Пулев.
Галата на триъгълния кръг опълчи дебютно бойци от ММА и боксьори при смесени правила. Гвоздеят на вечерта бе боят сред Кобрата и Мир. За българина това бе първо качване на кръга след загубата му от международния първенец Антъни Джошуа през декември 2020 година Пулев бе 115,4 кг, със 7 кг по-лек от 42-годишния Мир. Българинът явно бе в по-добра физическа форма и елементарно нанасяше удари на съперника, а композиция от дясно и ляво кроше, които попаднаха в главата на Мир, накараха съдията да приключи мача след 110 секунди, макар че боят бе очакван в 9 рунда по 2 минути.
" Имах против себе си повторен първенец в UFC, само че аз бях прекомерно добър и бърз за него. Той не виждаше ударите ми. Усетих какъв брой мощен удар му нанесох и се учудих, че остана на крайници. Бях проучил на какво е кадърен той и внимавах. " Триад Комбат " е страховит нов спорт и ще се веселя, в случай че успее да се наложи, това е бъдещето ", сподели Пулев
Преди багра му с Мир именитата група " Металика " изнесе концерт, съчетал спорта и музиката.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР