Легендата на българския футбол Божидар Искренов ще става дядо за

...
Легендата на българския футбол Божидар Искренов ще става дядо за
Коментари Харесай

Гибона става дядо за втори път! Щерката на Божидар Искренов отново бременна

Легендата на българския футбол Божидар Искренов ще става дядо за повторно. Дъщеря му още веднъж е бременна. Тя и брачният партньор й Джонатан са е нетърпеливо очакване на второто си дете. То ще се появи на бял свят през декември, споделя бъдещата мама.

Коремчето на Настася към този момент си проличава, а тя самата сияе по време на лятната фамилна отмора. Синът им Хенри няма самообладание да се снабди с братче или сестричка. Засега гордите родители не издават пола на бебето.

Настася и Джонатан са семейство от три години. Те подвигнаха приказна женитба през лятото на 2018 година Церемонията бе в Меделин, Колумбия. Проведе се в голямото имение хасиенда, където живеят вторият татко и майката на Джонатан. Двамата са дружно от няколко години. Живеят в Далас.

Дъщерята на Гибона е някогашна елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в разнообразни влиятелни компании в Америка. Зет му е управител в една от най-големите компании за онлайн продажби в света.

Именно на сватбата им Искренов и някогашната му брачна половинка Алина се събраха на едно място за първи път след развода им. И съумяха да преодолеят разликите си. Няколко месеца по-късно Радостта на народа се разведе с втората си брачна половинка Кремена. И още веднъж отпътува да живее в Америка. Нещо повече - събра се с Алина в дома й във Вирджиния. Двамата посрещнаха с боязън появяването на Хенри, а в този момент нямат самообладание да станат баба и дядо за повторно.

Баткото е на година и половина. Той се роди на 30 март 2020-а тъкмо в пика на карантината поради върлуващия ковид. Именно поради това Гибона съумя да види внука си за първи към три месеца пo-късно. Сега обстановката в Америка е надалеч пo-лека откъм ограничения. Ако ситуацията се задържи, именитият футболист ще може да пътува до Далас за раждането на второто си внуче, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР