Легендата на Арсенал Тиери Анри призна, че най-вероятно би приел

...
Легендата на Арсенал Тиери Анри призна, че най-вероятно би приел
Коментари Харесай

Анри призна че би поел Арсенал

Легендата на Арсенал Тиери Анри призна, че най-вероятно би приел да поеме мениджърския пост на „ Емирейтс “. Заради неубедителните резултати на отбора в последните седмици негодуванието на почитателите към Арсен Венгер става все по-сериозно и разумно една от най-дискутираните тематики е дали френският ментор ще напусне през лятото и кой ще бъде неговият заместител.

Именно името на Анри е измежду най-тиражираните, като през вчерашния ден някогашният нападател бе запитан непосредствено дали би приел вероятно предложение да води отбора.

„ Вижте, аз обичам да се съревновавам и разумно в никакъв случай не тичам от предизвикването, съобщи Анри в студиото на Sky Sports след вчерашното проваляне на „ топчиите “ с 1:2 от Брайтън, което бе осмо за отбора от началото на годината във всички шампионати.

Важно е да уточним, че сега приказваме хипотетично, преди някой да си е направил неправилни заключения, само че както споделих в никакъв случай не съм бягал от предизвикването. Ако обичаш един клуб и надлежно те поканят – дублирам, те те помолят за помощ, отговорът ми постоянно ще бъде да, добави още именитият нападател на „ артилеристите “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР