Легендата на Арсенал Пол Мърсън заяви, че не вижда никаква

...
Легендата на Арсенал Пол Мърсън заяви, че не вижда никаква
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал изригна: Емери е просто Венгер под прикритие

Легендата на Арсенал Пол Мърсън съобщи, че не вижда никаква смяна сред сегашния Арсенал, воден от Унай Емери този на напусналия преди една година Арсен Венгер.

"Топчиите " направиха тъждество 2:2 против градския противник Тотнъм в дербито на четвъртия кръг на Висшата лига. През дълги интервали от дуела обаче "артилеристите " не впечатлиха, което значително важи и за представянето им в предходния дуел против Ливърпул на "Анфийлд. Мърсън е от тези, които не виждат огромно израстване в клуба.

"Дербито ни предложи същинско представление, както би трябвало да бъде. Това, което се запитвам аз обаче е, дали в Арсенал има някаква действителна смяна през последната година? Не считам ", съобщи той.

"Миналата седмица тимът беше окуражителен, че загуби единствено с 3:1 на "Анфийлд. Няма разлика обаче, все едно следя тим на Унай Венгер ", любопитно се заигра Мърсън с имената.

"Всеки път, в който Тотнъм контраатакуваха човек имаше възприятие, че ще падне гол. Проблемите в полузащитата бяха големи. Арсенал разчита на огромната си самостоятелна класа в нахлуване, с цел да влизат головете. Това обаче няма да става всяка седмица и може да се окаже сериозен проблем дълготрайно ", приключи някогашният британски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР