Легендата на Аржентина , който навършва 60 години в петък,

...
Легендата на Аржентина , който навършва 60 години в петък,
Коментари Харесай

Марадона се е самоизолирал в дома си

Легендата на Аржентина, който навършва 60 години в петък, е под карантина в дома си, откакто телохранител показал признаци на, оповестяват локалните медии, представени от БГНЕС.
Охранителят „ се събудил със признаци на ковид и бил подложен под превантивна карантина, до момента в който излязат резултатите от тестванията. За всеки случай и до момента в който се появи повече информация, Марадона ще остане в дома си “, споделиха от уеб страницата Pagina/12, цитирайки „ вътрешни източници “. Марадона, който изведе Аржентина до международната купа през 1986, сега е треньор на първодивизионния аржентински клуб Химнасия Есгрима Ла Плата, който би трябвало да играе с Патронато в петък.
 Марадона: Моля „ Божията ръка “ да постави завършек на пандемията Марадона: Моля „ Божията ръка “ да постави завършек на пандемията
Аржентинската футболна легенда Диего Армандо Марадона помоли „ Божията ръка “ да спре пандемията от ковид и да разреши...
Според Pagina/12, дон Диего ще се подложи на бърз тест в четвъртък, с цел да види дали е инфектиран с вируса. Марадона, който има здравословни проблеми и взаимозависимост към опиати и алкохол, попада в рисковата група за затруднения в резултат на възможна болест. Той има два прекарани инфаркта, както и хепатит. Преди няколко седмици той се самоизолира, откакто един от играчите му се инфектира, и предходната седмица пропусна още веднъж подготовка.
Аржентина има регистрирани над милион случая измежду популацията, наброяващо 44 млн. души, при 29 000 жертви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР