Легендата Дирк Новицки изигра най-слабия си мач през настоящия сезон,

...
Легендата Дирк Новицки изигра най-слабия си мач през настоящия сезон,
Коментари Харесай

Уважение и любов за Новицки в Бостън

Легендата Дирк Новицки изигра най-слабия си мач през сегашния сезон, откакто не съумя да вкара нито един от десетте си шута от игра при гостуването на Далас в Бостън. 40-годишният немски деец обаче ще запомни визитата в Масачузетс не с ужасяващата си пукотевица, а с любовта и уважението, които получи от почитателите на Селтикс при влизането си в игра.

Това бе осемнадесето посещение за Новицки в залата на Селтикс, като той имаше действителна опция да задмине Коби Брайънт и да стане №1 по вкарани точки против Бостън от страна на противник от Западната конференция. Това по този начин и не се случи, само че Дирк оцени топлото посрещане от страна на едни от най-верните почитатели в цялата Асоциация. Крилото на Мавс получи неспирни аплодисменти както при влизането си в игра, по този начин и в заключителните секунди на аудиенция, която може и да е била последна за него в Бостън като деен играч.

“Беше в действителност прочувствено. Хубаво е, когато хората правят оценка какво си направил в последните две десетилетия. Наистина оценявам почитателите в Бостън и съм отчаян, че не вкарах нито един път. Кариерата на всеки стига до финалната права в един миг. Опитвам се да се любувам оптимално на протичащото се”, разяснява Дирк, чийто междинни индикатори през сезона до момента са по 4.6 точки, 1.4 битки и 0.2 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР