Легендата Бари Гиб получи рицарско звание за своите музикални и

...
Легендата Бари Гиб получи рицарско звание за своите музикални и
Коментари Харесай

Бари Гиб от Би Джийс вече е рицар

Легендата Бари Гиб получи рицарско звание за своите музикални и благотворителни заслуги.

71-годишният реализатор е последният жив член на групата Би Джийс, където участваха и братята му Морис, умрял поради чревни затруднения през 2003, и Робин Гиб, който през 2012 си отиде поради рак.

 Бари Гиб Би Джийс Бий Джийс Getty

Певецът призна, че без подозрение би желал да показа този момент с тях. Бари Гиб не пропусна да им отдаде чест, казвайки:

„ Ако не бяха братята ми, нямаше да съм тук. Ако бях прекарал живота си в писане на песни самичък, щеше да има напълно друго значение. Моля се и се надявам те да схващат какво се случва. “

Congratulations Sir Barry Gibb!

The co-founder of the Bee Gees today received a Knighthood for his services to music and charity. pic.twitter.com/aY50JCMdVj
— The Royal Family (@RoyalFamily) June 26, 2018

Изпълнителят назова прекарването „ леко сюрреалистично “ и показа, че към момента привиква с купата „ сър “, въпреки да означи също:

„ Това е високо отличие, което културата може да ти даде, и нещо, с което съм извънредно горделив. “

За срещата си с принц Чарлз по мотива артистът загатна, че двамата са се срещали и преди, като Чарлз е бил „ постоянно доста благ “ с него. Звездата от Би Джийс участва на церемонията дружно с жена си Линда и своите деца Майкъл, Александра и Ашли.

 Бари Гиб Би Джийс Бий Джийс Getty

Бари Гиб е може би най-прочутият мъжки фалцет в света, а дружно с братята си са считани за една от най-успешните групи на всички времена с безконечни шлагери като “Stayin Alive”, “Night Fever”, “How Deep Is Your Love” и още доста.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР