Легендата Аспарух Никодимов - сподели мнението си за случващото се

...
Легендата Аспарух Никодимов - сподели мнението си за случващото се
Коментари Харесай

Паро: Над Борисовата градина е надвиснало огромно напрежение

Легендата Аспарух Никодимов - показа мнението си за протичащото се в ЦСКА.

" ЦСКА още веднъж не сподели кой знае какъв напредък в игрово отношение, само че бе по-напорист и нападателен от Берое и съумя да стигне до най-малък триумф, посредством който излезе от рецесията, в която бе изпаднал. Няколко момента от срещата със старозагорци обаче би трябвало да бъдат маркирани, като те подсказват за огромен проблем в алената съблекалня. Над Борисовата градина е надвиснало голямо напрежение, което в допълнение натиска и намалява така и така не доста високото футболно майсторство в продукцията на армейците. В рамките на четвърт час поредно бяха изгонени старши треньорът Стойчо Младенов и хърватинът Карло Мухар без някаква очевидно основателна причина за техните дейности. Както след това стана ясно, даже самият ментор след дуела се е извинил на рефера Ивайло Стоянов за своето експлоадиране, което значи, че признава грешката си. И в случай че за държанието на постоянно прочувствения край тъчлинията Младенов въпреки всичко може да бъде открито опрощение, обвързвано с цялостното положение, в което се намира българският футбол, съдийските неточности, които се натрупат кръг след кръг и реверансите, които получават други тимове, то за идиотията на Мухар опрощение няма. Халфът, чието показване през целия сезон е на приливи и отливи, бе излишно нападателен през цялата втора част и нервността прозираше от всяка негова изява, с цел да се стигне до кулминационната точка й десетина минути преди края. Освен че обстановката на терена радикално се промени, като Берое получи късмет да гони равенството с човек повече, хърватинът рискува и здравето на своя съперник, за което заслужава съществено наказване.
 Георги Атанасов: Провеждат се хибридни интервенции против ЦСКА!
Георги Атанасов: Провеждат се хибридни интервенции против ЦСКА!

Вижте мнението на журналиста

Основната причина за напрежението на " Армията " е слабото показване и отрицателните резултати в последните мачове. ЦСКА постоянно би трябвало да побеждава и това е по този начин от доста десетилетия, което разумно носи със себе си по-голяма раздразнителност. В сполучливите интервали на клуба обаче в съблекалнята постоянно е имало мощни водачи, които са повеждали съотборниците си в тежките моменти. Сега с толкоз чужденци в отбора това става сложна задача, а съвсем невероятно е, когато тези футболисти не имат и нужния нрав.

Както към този момент нееднократно съм отбелязвал, играчите на ЦСКА са били най-вече запаси в предходните си тимове, които пък най-често са се борили да не изпаднат. С две думи - мъчно е бързо да се пренастроят на периодичност " борба за купата ".

До края на сезона остава малко повече от месец, който ще е от голяма стратегическа значимост за алените. От една страна, те получиха мигане от ориста и се паднаха против най-желания противник на полуфиналите за купата - Славия, а в възможна борба за трофея ще дават на почитателите си страховит футболен празник против Левски или Лудогорец. От друга, откакто е ясно, че купата за поредна година ще пътува за Разград, на " Армията " още занапред би трябвало да стартират да се приготвят за идващия сезон. Да обиграват състав, да упражняват заучени комбинации и шаблони, да тестват юноши. Защото е ясно, че ще завършат втори. За да бъдат реализирани тези две цели обаче, потвърдилият се като страховит психолог Стойчо Младенов би трябвало незабавно да освободи футболистите си от насъбраното напрежение, с цел да могат те в идващия месец да показват максимума от опциите си, даже и те да са лимитирани ", разяснява Паро пред " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР