Легендата Алистър Овърийм се завърна с победа в кикбокса.The Reem

...
Легендата Алистър Овърийм се завърна с победа в кикбокса.The Reem
Коментари Харесай

Алистър Овърийм победи Бадр Хари на GLORY Collision 4

Легендата Алистър Овърийм се завърна с победа в кикбокса.

" The Reem " се изправи против друга легенда в лицето на Бадр Хари. Двамата оглавиха събитието GLORY Collision 4, което се организира в Арнем (Нидерландия).

Срещата им беше много забавна и Хари я печелеше, само че се отпусна в третия рунд. В първите два рунда Бадр Хари водеше в резултата.

View this post on Instagram
A post shared by La Voce del Ring (@lavocedelring)

В първия рунд Алистър Овърийм беше много въздържан и Бадр взе рунда със своите тежки лоу кикове и крошета.

Във втория рунд Бадр Хари още веднъж беше по-добър, до момента в който Овърийм не го разклати със здрав ъперкът. Хари завоюва и този рунд, само че двама от съдиите бяха за Овърийм.

В третия рунд Алистър Овърийм даде всичко от себе си и беше покрай успеха с нокаут. Овърийм на два пъти прати Бадр Хари на земята. Мароканецът сподели сърце и се изправи от тежките нокдауни, само че изглеждаше много изтощен. Малко не стигна на Овърийм да го победи с нокаут. Бадр Хари съумя да се избави, като влизаше в клинча.

В последна сметка борбата стигна до съдийско решение, което беше в интерес на Овърийм - (29-26, 28-27, 28-27, 28-27, 28-27).

Ако не бяха тези два нокдауна, то тогава Овърийм щеше да загуби. С тази победа Алистър навлезе в серия от 6 следващи победи в кикбокса.

View this post on Instagram
A post shared by GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Той се завърна на кръга след 12 години в ММА.

Алистър се прогласи за новият първенец в тежка категория на GLORY. На кръга се качи първенеца Рико Верхувен, който застана лице в лице с Овърийм.

View this post on Instagram
A post shared by UNDEFEATED (@undefeatedua)

Двамата ще мерят сили през 2023 година.

След борбата Хари показа, че обмисля да постави завършек на кариерата си. С тази загуба той навлезе в серия от 5 следващи загуби. Неговата статистика в GLORY включва 5 загуби и 2 несъстояли се борби. Мароканската звезда очевидно най-сетне ще склони да се пенсионира. Хари по този начин и не съумя да запише победа в GLORY.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР