Легендарното крило на ЦСКА Цветан Йончев даде мнението си след

...
Легендарното крило на ЦСКА Цветан Йончев даде мнението си след
Коментари Харесай

Цецо Йончев: Трудно се играе на празен стадион, все едно е пандемия - потискащо е

Легендарното крило на ЦСКА Цветан Йончев даде мнението си след финала за Sesame Купа на България, в който Лудогорец би ЦСКА 1948 с 3:1 и завоюва трофея.
 Лудогорец победи с купата, тъгата е за ЦСКА 1948 Лудогорец победи с купата, тъгата е за ЦСКА 1948
" Финалът надмина упованията ми. Да речем. Не беше нещо кой знае какво, нямаше мощни страсти, само че не мога да обвиня футболистите, тъй като на подобен празен стадион мъчно мотивираш играчите да играят на 100%. Очаквах повече от Лудогорец. Нямаше някакво превъзходство на някой от тимовете, Лудогорец употребява обстановките си и победи, за мен несправедливо. 
 Майкъла: Не може да сравняваш ЦСКА 1948 с Лудогорец Майкъла: Не може да сравняваш ЦСКА 1948 с Лудогорец
Публиката липсва доста, качеството на играта не беше толкоз неприятно. Имаше много забавни положения пред двете порти, забавни отигравания. Общо взето съм удовлетворен от видяното на терена, тъй като не чаках даже и това. Но все едно играем по времето на пандемия, което е потискащо. 
 Младенов: Трябваше да сме по-агресивни, в случай че не се класираме за Европа, ще е огромен неуспех Младенов: Трябваше да сме по-агресивни, в случай че не се класираме за Европа, ще е огромен неуспех
Смятам, че една от повода е, че хората вървят на стадиона, с цел да гледат изявени звезди. В българския шампионат явно няма такива или най-малко публиката не припознава такива и стои у дома. Това мога да кажа ", сподели един от огромните любимци на Червена България.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР