Легендарният №8 на българския футбол и носител на Златна топка“

...
Легендарният №8 на българския футбол и носител на Златна топка“
Коментари Харесай

Стоичков влиза във Фермата

Легендарният №8 на българския футбол и притежател на „ Златна топка “ Христо Стоичков ще бъде гост-звезда в осмия сезон на „ Фермата “, който започва на 3 септември по bTV. Най-успешният български футболист ще дойде на брега на язовир Диканя, където участниците в риалити шоуто тази година ще имат задачата да трансфорат необитаемата, само че плодородна земя край язовира в сантиментално фермерско селце.

Продуцентите и водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов са приготвили серия от изненади на Камата, само че той също дава обещание да сюрпризира както тях, по този начин и кандидатите за огромната премия. Стоичков записа и видеообръщение към почитателите на риалити формата, което можете

Участниците в идния нов сезон на " Фермата " са разграничени в тим “Минало “, в който ще се включат любимци на феновете от предходни сезони и отбор „ Бъдеще “, в който ще влязат нови попълнения, сред които геймър, служител на реда, управител, акушер-гинеколог, диетолог, състезател и кмет. Победителят ще си тръгне с огромната премия от 100 000 лв..
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР