Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов обяви страхотна новина пред

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов обяви страхотна новина пред
Коментари Харесай

Джони Велинов за битката с коварната болест: Беше много тежко, но успях да се възстановя

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов разгласи страхотна вест пред " България Днес "! Едно от огромните имена в българския футбол бе диагностициран с тежко заболяване преди няколко месеца - рак на челюстта. Обичаният от всички Джони претърпя сполучлива интервенция и последователно стартира да се възвръща. Велинов към момента приказва мъчно, само че духът му на победител още веднъж му оказва помощ в следващата сериозна борба.

" Беше доста тежко, само че съумях да се възстановя. Сега съм доста по-добре ", сподели Джони. Легендарният вратар от 80-те и 90-те години даже съумя да участва на тържеството на обичания си ЦСКА във връзка 75-ия празник на клуба.
 Георги Велинов: ЦСКА ще е първенец!
Георги Велинов: ЦСКА ще е първенец!

Феновете, ръководителите, футболистите заслужават съвременно, красиво оборудване, споделя той

" Нямаше по какъв начин да не се събера и да не отида, беше доста хубаво ", сподели Велинов. Футболист №1 на България за 1981 година има и още един тласък да се бори. Само преди към три месеца на Джони му се роди внуче, което е кръстено на него. Велинов даже към този момент съумя да разноски бебето на терена на " Армията " по време на празненствата за юбилея.

" Какъв по-добър миг от историческа разходка с лек носталгичен привкус и бъдещи очаквания ", сподели бутащият бебешката количка Джони.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР