Легендарният в историята на Барселона наставник Хосеп Гуардиола се изказа

...
Легендарният в историята на Барселона наставник Хосеп Гуардиола се изказа
Коментари Харесай

Неймар или Гризман? Пеп отказа да дава акъл на Барса

Легендарният в историята на Барселона ментор Хосеп Гуардиола се изрече доста внимателно по отношение на трансферните безредици на някогашния си отбор. Пишещият история с Манчестър Сити управител бе помолен да вземе отношение по отношение на алтернативата на каталунците дали да бъде притеглен Антоан Гризман от Атлетико Мадрид или Неймар от Пари Сен Жермен. Гуардиола беше безапелационен, че не той е индивидът, който да поучава управата на „ блаугранас”.

48-годишният испанец е най-успешният треньор в историята на Барса, като в своя 4-годишен интервал отпред завоюва впечатляващите 14 трофея. Гуардиола съобщи, че си дава сметка за своят значителност в историята на клуба и затова не желае неговите думи по тематиката за Гризман и Неймар да се окажат зле интерпретирани.

„ Не искам с мнението ми да се спекулира. Няма да кажа нищо, тъй като не е моя работа. Всичко зависи от Барселона”, разяснява Гуардиола. „ Прекарах много време в този клуб и не искам мнението ми да бъде неопределено интерпретирано.”

„ И Неймар, и Гризман са доста положителни. Всичко зависи от концепцията, която следват управлението и треньора. Добрите футболисти постоянно са добре пристигнали в тима. Както споделих, и двамата са доста силни”, добави експертът.

Още по тематиката:

Неймар разкрива бъдещето си след Копа Америка

Легенда на Барселона: Не желая Неймар, в случай че ще и на колене да лази

Барса почна договаряния с ПСЖ, чака помощ от самия Неймар

Меси с решаващо позвъняване до Гризман

Босът на Барса отхвърли за Гризман

Пълен поврат - Реал взима Гризман под носа на Барса?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР