Легендарният треньор Георги Василев-Гочето, сподели очакванията си за предстоящия сблъсък

...
Легендарният треньор Георги Василев-Гочето, сподели очакванията си за предстоящия сблъсък
Коментари Харесай

Гочето: Мачът в неделя е най-важният за ЦСКА по пътя към титлата

Легендарният треньор Георги Василев-Гочето, показа упованията си за идния конфликт сред ЦСКА и Лудогорец в неделя. Специалистът очерта точно този мач като решителен за купата.

" ЦСКА се труди прекалено много до момента, че да се провали на финалната права. И сигурно концентрацията, убеждението и настроението са напълно ориентирани към идния конфликт с Лудогорец. Клишето гласи, че всички мачове са значими и както дербитата, по този начин и срещите с опашкарите носят по 3 точки. Този път обаче считам, че точно това е най-важният мач за ЦСКА по пътя към купата. Разликата на върха е две точки и е доста друго дали в понеделник ще са пет, или Лудогорец към този момент ще е водач и ще води с една. Сигурен съм, че на " Армията " са си създали сметката за всичко това. В картите евентуално има и процес, при който да не изгубят, тъй като за гостите успеха като че ли е по-важна на база изоставянето им и идните плейофи.

ЦСКА към този момент наближава 15 несполучливи години, тъй като когато тимът не е първенец, значи сезонът е бил несполучлив. И в този интервал са акумулирали задоволително упоритост и даже гняв, които би трябвало да бъдат показани в неделя.

В сходни мачове извънредно значима е душeвността. И това се отнася както за самостоятелния темперамент на футболистите, по този начин и за метода, по който треньорите могат да им въздействат. Тези дуели не се вземат решение единствено в 90-те минути на терена, само че и през цялата седмица преди тях. Радвам се, че " Армията " ще е цялостна и се надявам двата отбора отговорят на упованията ", пожела си за край Василев.
 Дадоха ЦСКА - Лудогорец на Кабаков, Драганов ще е на ВАР
Дадоха ЦСКА - Лудогорец на Кабаков, Драганов ще е на ВАР

Битката на върха е в неделя на " Българска войска "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР