Легендарният музикант Кърт Кобейн, фронтмен на група Нирвана, се самоуби

...
Легендарният музикант Кърт Кобейн, фронтмен на група Нирвана, се самоуби
Коментари Харесай

Дъщерята на Кърт Кобейн пръсна милионите на баща си за наркотици и алкохол

Легендарният музикант Кърт Кобейн, фронтмен на група " Нирвана " , се самоуби през 1994 година, когато беше едвам на 27 години . Клинично диагностициран в гимназията с меланхолия, той по-късно става привързан към алкохола и опиатите.

„ Кърт може да бъде доста въодушевен, занимателен и обаятелен, а половин час по-късно ще седи в ъгъла и ще бъде изцяло тъмен и неразговорлив “, сподели един път продуцентът на албума на „ Нирвана “ от 1991 година

Известно е, че Кърт имаше връзка с Кортни Лав, от която има щерка Франсис Бийн . Подобно на Кърт, Кортни беше склонна към плевел живот и попечителството над Франсис беше присъдено на баба й, Уенди О`Конър, и сестрата на Кърт, Кимбърли. Кортни даже получи ограничаваща заповед против Франсис, до момента в който е малолетна. Това решение се дължи най-много на обстоятелството, че Кортни е употребила противозаконни субстанции, основно хероин, даже по време на бременността си. Момиченцето беше отнето от родителите си , когато беше единствено на две седмици, а майка й публично загуби попечителството над нея, когато Франсис нямаше даже 13 години.

Въпреки това, когато навърши пълноправие, Франсис наследи всичките пари на татко си , милионите, които е натрупал през живота си. На всичкото от горната страна тя към момента печели 100 000 $ на месец, с помощта на хонорарите на починалия си татко. Неотдавна обаче тя призна, че живее надалеч над опциите си и че е „ хвърлила 11 милиона $ “ .

Точно като родителите си, тя се обръща към порока, опиатите и алкохола. Но, както сподели тя, през 2016 година е решила да се посвети на здравословния живот.

„ Трябваше да изгубя съвсем всичко, с цел да схвана някои неща в живота. Тогава осъзнах, че колкото и пари да имаш, нищо не е постоянно “, сподели тя.
Франсис отпразнува 30-ия си рожден ден предходната година и през днешния ден живее дискретно, надалеч от очите на обществеността.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР