Легендарният изпълнител сър Том Джоунс сподели, че използва виагра и

...
Легендарният изпълнител сър Том Джоунс сподели, че използва виагра и
Коментари Харесай

Том Джоунс призна, че взема виагра - slava.bg

Легендарният реализатор сър Том Джоунс показа, че употребява виагра и сподели, че е обикновено човек да си оказва помощ, заяви Мейлонлайн, представен от Българска телеграфна агенция. Джоунс, който е на 80 години, даде едночасово изявление за подкаста на комика Марк Марон. В отговор на въпрос за интимния си живот артистът сподели:
"Засега всичко е наред. Винаги има виагра. Нормално е да си оказваме помощ на места. Няма нищо срамно в това, когато си на 80 години. Трябва да вършим това, което е нужно ".

Музикантът беше женен за брачната половинка си Линда от 1957 година до гибелта ѝ през 2016 година Джоунс е на сцената повече от пет десетилетия и в изявлението се върна към загатна за това по какъв начин дами хвърляха бельото си към него на сцената по време на концерти. На въпрос за невероятния си юношески глас, който остава неизменен с възрастта, Джоунс сподели:

"Странно е да съм на 80, а гласът ми към момента да е като на тридесетгодишен, това е огромно нещо, тъй като по-възрастните артисти губят надзор върху гласа си ".

В изявление за английския в. "Дейли експрес " преди дни Джоунс показа, че преди няколко години доста се ядосал на лекаря си, който го посъветвал на тази възраст да приключи концертната си активност и театралните си участия. Джоунс имал зараза, която била излекувана с антибиотици.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР