Легендарният италиански треньор Фабио Капело смята, че Ювентус е направил

...
Легендарният италиански треньор Фабио Капело смята, че Ювентус е направил
Коментари Харесай

Капело: Ювентус спечели битката на трансферния пазар, но Интер е фаворит за Скудетото

Легендарният италиански треньор Фабио Капело счита, че Ювентус е направил най-хубавите покупки по време на летния трансферен прозорец спрямо съперниците си за върха в Серия " А ". " Бианконерите " се укрепиха с някои съществени имена като Пол Погба, Анхел ди Мария, Бремер, Леандро Паредес, Аркадиуш Милик и Филип Костич. Той обаче счита, че все пак Интер е огромният любимец за Скудетото.

" Като гредаме имената на привлечените играчи, Ювентус е спечелилият на трансферния пазар. Те привлякоха огромни първенци като Ди Мария, Погба, Паредес, каквито другите тимове нямат. Бремер е по-добър от Де Лихт в отбранителен проект. Юве влага в класа, с цел да се приближи до Милан и Интер. Дори и без новите те бяха измежду най-силните тимове. Докато другите тимове изгубиха значими футболисти, Ювентус сякаш направи противоположен завой ", счита Капело.

" Все още обаче Интер е любимец за Скудетото. Те изгубиха състезател като Перишич, само че имат Лукаку, който сега е контузен. Белгиецът е трансферният удар на лятото. Милан хвърли много старания, с цел да вземе Де Кетеларе, който, признавам си, не познавам. Наполи размени напусналите играчи с положителни техни други възможности. Лацио също има тим, който ще следим с интерес ", добави някогашният ментор на Ювентус, Милан и Рома.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР