Легендарният инвеститор и милиардер наскоро ни посъветва: Тайната на дългогодишната

...
Легендарният инвеститор и милиардер наскоро ни посъветва: Тайната на дългогодишната
Коментари Харесай

Четирите въпроса, с които ще разберете какво искате в живота

Легендарният вложител и милиардер неотдавна ни посъветва: " Тайната на дългогодишната кариера е да намериш нещо, което обичаш да правиш, нещо, което ще правиш, в случай че нямаш потребност от парите. "

В реалност доста от младежите изпитват компликации да следват препоръките на Бъфет и се усещат неудовлетворени от работата и метода си на живот.

В настоящата си книга " Нещата са това, което правиш от тях " писателят и креативен бизнесмен Адам Курц написа: " Животът ще ви каже доста неща за вас, които не желаете да чувате, само че когато сте правилни на себе си и вършиме това, което обичате, нищо друго няма значение. "

Според Курц има 4 основни въпроса, които би трябвало да си зададете, с цел да разберете какво в действителност желаете в живота.

Кои сте вие?

Може да ви наподобява елементарно да се занимавате с работа, която не ви харесва, само че изследванията демонстрират, че стресът и нещастието ще ви нанесат физически и психически вреди.

Вместо да се отдавате напълно на работата, би трябвало да насочите взор вътре в самите вас. " Хората се хвърлят в работата си, с цел да разсеят от това, което в действителност се случва в живота им ", споделя Курц.

" Научете се да обгрижвате (или най-малко да приемате) даже и най-тъмните елементи от вас ", поучава писателят.

Каква е вашата истина?

Разсъждавайки кои сте и каква е вашата самостоятелна стойност, би трябвало да сте подготвени да я приемете и да говорите за нея. " Обикновено ние знаем нашата истина, само че не желаем да я приемем или да си дадем късмет да мислим обективно за това кои сме ние ", споделя Курц.

Отричането на личната ви истина може да се дължи на това, че някой ви е отхвърлил или ви е предиздвикал да изпитвате позор или боязън от вашите мисли и усеща.

Най-важното за личното ви развиване е да приемате претърпяното като индивидът, който в действителност сте. Бъдете изцяло откровени със себе си. " Трябва да разберете кои сте и какво е значимо за вас. Бъдете господари на самите себе си и тогава работете за личното си развиване ", поучава Курц.

Кои желаете да бъдете?

Житейското развиване на двама души няма по какъв начин да бъде едно и също. Някои четат, гледат лекции, слушат подкасти, намират ментори или комбинират по някакъв метод тези неща.

Други печелят от това, че деликатно управляват силата си, медитират или въобще не мислят за това какви желаят да бъдат. Някои просто се учат по системата " проба-грешка ".

" Помислете за това в кого се надявате да се превърнете, израсвайки. Това предпочитание е толкоз значимо, колкото и кои сте сега, с цел да зададете желанието и да подготвите стъпките, които би трябвало да предприемете, с цел да стигнете до такава степен ", изяснява специалистът.

Коя е вашата марка?

Преди да изградите вашата лична марка, първо се заемете с производството. Въпреки че технологията може да улесни постигането на повече с по-малко запаси, Курц споделя, че " от време на време просто би трябвало първо да опитате, а чак по-късно да се притеснявате ".

" Поставянето на етикет върху вас, преди да го спечелите, или да сте сигурни, че е точният, е малко безсмислено ", споделя той.

След като се вгледате в себе си, с цел да откриете вашата марка, Курц предлага " да употребявате силата си " или комбинацията от " история, глас и умения ". Така сами ще си помогнете да се развивате и прогресирате и да " вършиме невероятни неща ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР